Halvmarathon i Aarhus får ny dato

Udgivet i Musik
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Aarhus City Halvmarathon har fået nye dato for at undgå sammenfald med NorthSide. Aarhus City Halvmarathon har fået nye dato for at undgå sammenfald med NorthSide. Foto: NorthSide.

MUSIK OG LØB: For at undgå datosammenfald med musikarrangementet NorthSide i 2015 bliver Aarhus City Halvmarathon afviklet på en ny dato søndag den 21. juni 2015.

På den måde er det lykkedes at tage højde for en række henvendelser på de sociale medier, hvor mange udtrykte ærgrelse over at de to store arrangementer faldt sammen. Aarhus City Halvmarathon trak sidste år 12.000 løbere og 50.000 tilskuere til Aarhus og NorthSide 35.000.

Aarhus Kommune, Aarhus Motion, der står bag løbet, og NorthSide har derfor sommeren over været i dialog, og det har altså nu resulteret i den nye dato for løbet.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Aarhus Motion og er særdeles glade for, at de har haft mulighed for at ændre på datoen for deres arrangement. Der er et stort sammenfald i gæsterne til de to arrangementer, og det er helt perfekt, at man nu kan deltage i løbet uden at skulle gå glip af en masse koncerter på NorthSide, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Også hos Aarhus Motion er der glæde over, at den populære løbefest har fået ny dato:

- NorthSide og Aarhus City Halvmarathon er efterhånden blevet to så store events, at de fortjener deres egne datoer. Det er en vigtig beslutning, der er taget for Aarhus som eventby, siger eventchef Thomas Glud, Aarhus Motion.

NorthSide 2015 bliver holdt i Ådalen ved Aarhus i dagene 12.-14. juni. Billetsalget til NorthSide 2015 begynder i løbet af efteråret, og at de første navne ligger formentlig klar inden jul.

Senest ændret Fredag, 15 august 2014 09:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.