På ski midt i Aarhus

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Stå på ski i Aarhus den 5. oktober. Stå på ski i Aarhus den 5. oktober.

SKI I BYEN: Går overvejelserne netop nu i retning af, om årets vinterferie skal have noget med sne at gøre, så bør man lægge vejen forbi Aarhus lørdag den 5. oktober.

Her lander der nemlig mindst 50 tons sne fra skidestinationen Sölden i Tirol i Østrig midt på Bispetorvet. Anledningen er, at den samlede skibranche sammen skyder vinteren i gang med SkiEvent 2013.

De mange tons sne bliver brugt på den kunstige skibakke, der i dagens anledning bliver opført foran Domkirken. Og både på og rundt omkring bakken vil der hele dagen igennem være masser af aktiviteter og inspiration at hente både for de meget øvede skiløbere og for dem, der måske aldrig har været på ski før.

For er man i tvivl om, hvorvidt det at stå på ski i det hele taget er noget, så er SkiEvent 2013 en oplagt mulighed til at finde ud af det. Hele dagen igennem vil man nemlig kunne få et par prøveture på skibakken under tryg og sikker vejledning af ens helt egen skiinstruktør!

Bakken er åben hele lørdagen fra klokken 10 til 16, og udover at prøve en tur selv, vil man i løbet af dagen også kunne opleve forskellige danske og udenlandske teams af dygtige skiløbere og snowboardere give smagsprøver på deres kunnen. Hos de mange udstillende rejsearrangører og ski-destinationer vil der være masser af inspiration og tips at hente, og det vil også være muligt at hilse på skiløbere fra en række østjyske ski-klubber. Og hvorfor ikke runde dagen af med lidt ægte afterski-stemning i caféen?

Igen i år er det turistbureauerne fra Østrig, Norge og Sverige som sammen med Danmarks Skiforbund udgør arrangørkomitéen. De har som noget nyt i år fået selskab af skidestinationer fra Tjekkiet, så samlet bliver SkiEvent et rent mekka for dem, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor skituren skal gå hen.

Man kan læse meget mere om SkiEvent 2013 på skievent.dk og på facebook.com/skievent. Begge steder finder du nyheder og løbende opdateringer om arrangementet.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:39

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.