Iceland Airwaves: 20 år på bagen og stadig populær

Udgivet i Musik
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den islandske musikfestival, Iceland Airwaves, har forladt teenageårene. Dette fejres med masser af spændende navne - heriblandt danske Scarlet Pleasure og AV AV AV.

Iceland Airwaves blev afholdt for første gang i en flyhangar i Reykjavik Lufthavn. 20 år senere er festivalen en af landets største og har et prestigefyldt line-up af etablerede samt nye lovende kunstnere. Det var Icelandair sammen med Reykjavik City, som i sin tid grundlagde festivalen. Og den dag i dag er det islandske flyselskab stadig en stolt hovedsponsor.

Festivalen finder sted i det historiske centrum af Reykjavik, men hele byens atmosfære er påvirket af festivalens stemning - fra koncerter uden for festivalområdet i små pladeforretninger til trendy barer og smukke kirker. Gennem årene har kunstnere som Florence and the Machine og det islandske indieband, Of Monsters and Men, optrådt som lovende talenter såvel som veletablerede kunstnere og grupper som Mumford and Sons, The Knife og Fleet Foxes. Festivalen finder sted mellem d.7 – 10. november med koncerter af bl.a. islandske Bríet, britiske Superorganism og svenske VAZ.

Hvis man er interesseret i at deltage i Iceland Airwaves, har man mulighed for at flyve til Island med Icelandair direkte fra København. Dette kan efterfølgende kombineres med en rejse vestpå. Icelandair Stopover på alle transatlantiske flyvninger gør det nemlig muligt at blive op til 7 dage på Island uden ekstra omkostninge, inden man rejser videre til USA.

Find mere information om Iceland Airwaves her: https://icelandairwaves.is/ 

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.