Live-koncerter denne sommer: Det var længe ventet!

Udgivet i Musik
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med hjælp fra regeringens sommerpakke kan koncertrækken "Sommer i Haveselskabet" nu tilbyde 50 procent rabat på alle billetter til deres sommerkoncerter. Billetsalget til halv pris går i gang kl 10.00 i dag.

Efter mange, lange måneder uden koncerter og livemusik i Danmark kunne Haveselskabet for nylig annoncere koncertrækken "Sommer i Haveselskabet" med et imponerende line-up af de bedste danske kunstnere præsenteret i eventyrlige omgivelser i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Med hjælp fra regeringens kulturelle sommerpakke kan det derfor offentliggøres, at alle billetter til samtlige af deres koncerter fra i dag bliver solgt til halv pris i forhold til den oprindelige pris. Billetterne købes hos Ticketmaster.

Blandt de mange forskellige navne finder man bl.a. Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Cæcilie Norby, Peter Sommer, Daimis Jazzband med Tom McEvan, Hanne Boel, Nikolaj Nørlund, Isam B, The Savage Rose, Caroline Henderson, Kira Skov, Claus Hempler, Ibrahim Electric m.fl.

Gourmet-picnic i unikke rammer

Udover rækken af kunstnere er der samtidig mulighed for at nyde gourmetmad, når en af Danmarks gode restauranter, Mielcke & Hurtigkarl, tænder op for grillen og serverer en 3-retters picnickurv skabt til begivenheden.

Mielcke & Hurtigkarl og deres roste restaurant holder til daglig til i netop Haveselskabets Have, hvis fulde navn lyder "Kongelige Danske Haveselskabs have". Haven er en del af Frederiksberg Have, et fredeligt stykke natur midt i storbyen, hvor snørklede stier, hengemte vandløb og fritgående påfugle skaber fine rammer.

Haven, sommeren og fællesskabet

Mielcke & Hurtigkarl er initiativtagere til arrangementerne og Jakob Mielcke fortæller her om idéen:

"Det her er vores måde at fejre haven, sommeren og fællesskabet på. Allerede sidste år arrangerede vi koncerter i haven i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Men i år er vi sprunget ud på det helt dybe vand med 37 koncerter gennem hele juli. Med 500 gæster per koncert kan det lige løbe rundt, og samtidig er vi sjovt nok gået hen og er blevet byens største spillested med musikkoncerter hen over sommeren. Vi følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen, for publikums og for vores egen og for kunstnernes skyld – og fordi en sommer uden en madkurv til en udendørs koncert simpelthen er for trist", udtaler Jakob Mielcke.

En musikoplevelse

Sikkerheden til alle arrangementer har højeste prioritet og følger myndighedernes regler til punkt og prikke. Det betyder blandt andet, at der er en maksimal kapacitet på 500 publikummer til hver koncert, at der er god plads til at sprede sig i den smukke have, rigelige mængder håndsprit til rådighed og stor fokus på sanitære forhold og hygiejne. Det skal nemlig være en sikker musikoplevelse for alle.

Hele koncertprogrammet kan ses på Haveselskabets facebook side.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.