Find din indre bartender frem

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Husker du Tom Cruise i filmen Cocktail? Han var ganske pæn men også temmelig ferm, når der skulle mikses cocktails. Vi nærmer os jul, juleferie, nytår og sikkert en masse afslapning, fis og spas. Og hvem siger, at der kun skal serveres rødvin i højtidsdagene? En hjemmeside med opskrifter på drinks til alle lejligheder hjælper på vej.

Bartendere er sådan nogle smarte unge fyre, som hver weekend scorer nye piger på at lange drinks over baren ...
Fordomme om bartenderfaget er der sikkert nok af. Du behøver dog hverken være ung, smuk eller smart for at kunne blande en velsmagende Tequila Sunrise. Faktisk kan det være en hobby at give den som hjemmebartender, når der er gæster på besøg.

Vi kender alle til drinks, som man kun drikker til specielle lejligheder. Glögg hører julen til, Sex On The Beach er til charterturisterne, Brandbil hører til studenterfesten osv.

Du kan dog imponere hver gang du får besøg, ved at byde på nye, spændende og lækre drinks. Hvis du ovenikøbet kan fortælle en anekdote eller to om historien bag drinken, så er underholdningen i hus.

Vidste du f.eks, at Espresso Martini angiveligt blev opfundet, da en kvinde bestilte en drink med ordene: "give me something that will wake me up – then f... me up!"?

Drinkopskrifter for enhver smag – også uden alkohol

Har du en særlig forkærlighed for vodka, kan du finde adskillige drinks med denne spiritus som hovedingrediens. Er du mere til gin, klikker du ind på denne kategori. Og sådan kan du finde frem til opskrifter med lige nøjagtig dine favoritingredienser. Se link til drinkssiden længere nede. 

Men det hele skal naturligvis ikke handle om alkohol. Vi præsenterer dig også for en hel kategori med alkoholfri drinks. Der er altså ingen grund til, at alle fester skal resultere i et tungt hoved og kvalme dagen derpå. Drinks uden alkohol kan være præcis lige så lækre og farvestrålende som dem med procenter i.

Vidste du, at du kan blande din hjemmedyrkede chili i en alkoholfri Take me Home-drink? Kategori 1 er for de sarte. Kategori 2 er for dem, der godt kan tåle lidt stærkt. Kategori 3 har selv bedst om det!

Velkomstdrinks til særlige begivenheder og videoopskrifter

Konfirmation, bryllup, fødselsdag eller firmafest kalder på lækre drinks allerede når gæsterne træder ind ad døren. Velkomstdrinks kan du servere i en bowle, når der er mange om buddet. Du kan dog også få hjælp til at blande dine drinks enkeltvis, hvis du ønsker at kræse særligt om dem. Du kan allerede nu gå på jagt efter den perfekte velkomstdrink til din næste fødselsdagsfest. Hvis du bliver træt af at læse om, hvordan man blander drinks, kan du også finde videoopskrifter, som vil virke tørstfremkaldende fra start til slut.

Vidste du, at salget af Cosmopolitans nærmest eksploderede efter Sex and The City blev en verdensomspændende succes?

Nu er det op til dig at vise, hvor høj en karakter på Cocktail-skalaen dine evner som bartender rækker til.

www.velkomstdrinksogdrinksopskrifter.dk er en del af Festhåndbogen som gratis hjælper dig med alt til festen.

Senest ændret Torsdag, 13 december 2018 12:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.