Antiinflammatorisk kost - den nye madtrend

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Antiinflammatorisk kost er den helt store sundhedstrend lige nu – og du har nu mulighed for at vinde en af de bedste kogebøger om emnet.

Herba Nordic, der er kendt for sine kosttilskud; Verimmun og Equitox, vil sammen med Muusmann Forlag også gerne slå et slag for antiinflammatorisk kost. Begge virksomheder hylder den sunde livsstil, som forfatterinden Anne Larsen slår til lyd for i "Den Anti-Inflammatoriske Kogebog".

Mad og helbred

Der er ligeså mange grunde til at spise antiinflammatorisk, som der er tilhængere. Nogle døjer måske med kronisk inflammation, som de hævder kosten, til dels, kan afhjælpe, andre gør det blot for den generelle sundheds skyld. I den moderne verden er mange desuden optaget af helse og sund kost som et modtræk til den fabriksfremstillede mad med tilsætningsstoffer og fastfood. Ved at vælge antiinflammatorisk mad tager man grydeskeen i den anden hånd.

Sommertiden gør det desuden let at finde rigelige mængder af lokale og gode råvarer – nogle gange endda fra sin egen køkkenhave – sammen med Anne Larsens vejledning er der dækket op til et festmåltid.

Sund mad med god smag

Antiinflammatorisk mad er desuden lig med god smag. Anne Larsen mener desuden, at man får en velfungerende fordøjelse, bedre søvn, flot hud og måske endda vægttab. Men som forfatterinden også forklarer, så handler det i bund og grund mest om at holde kroppen i en god balance. Ja, man bliver, hvad man spiser.

100 lækre opskrifter

"Den Anti-Inflammatoriske Kogebog" indeholder 100 opskrifter, som med appetitlige og lækre fotos serveres for læserne. Fotograf Rigetta Klint har kælet for billederne, og detaljerne står knivskarpe i kogebogen, som i øvrigt er meget let at anvende og forstå.

Anne Larsen er ikke kun kendt for sit omfattende forfatterskab. Hun udvikler nye madkoncepter og holder foredrag, i øvrigt en anerkendt foredragsholder, madskribent og konceptudvikler. Hun har skrevet og udviklet en række opskrifter og har medvirket i magasiner, tv og blade.

Deltag i konkurrencen

Hvis du har fået lyst til at deltage i konkurrencen om at blive en af de tre heldige vindere af "Den Anti-Inflammatoriske Kogebog" skal du gå ind på Herba Nordics Facebook-side. Herba Nordic og Muusmann Forlag ønsker dig held og lykke :-).

Muusmann Forlag har fokus på kvalitet, gode råvarer, sundhed, bæredygtighed og udgiver bøger om eksempelvis gastronomi, DIY, personlig udvikling og god livsstil.

Senest ændret Onsdag, 09 oktober 2019 17:23

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.