Under sejl i det eksotiske Østen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Lyseblåt vand i Indonesien Lyseblåt vand i Indonesien FOTOS: United Spirit

Indonesien er et eksotisk, spændende land, der stadig byder på uudforskede områder. Star Clippers rederiet inviterer dig på sejlskibskrydstogt på nye 10- og 11-nætters sejladser mellem Singapore og Kota Kinabalu i Malaysia.

Som gæst bliver man sejlet langs Borneos smukke øriger og går i land på den skjulte øperle, Kota Kinabalu. Øen er kendt for sine sprudlende markeder, moderne promenade, blomstrende musik- og kunstscener samt den hvide moské, der strækker sig ud i vandet. Oplev en helt ny kultur og natur. Indonesien passer til alle eventyrere, der kan lide at svømme, dykke og nyde en autentisk ferie.

LÆS OGSÅ: Efterårsskønhed i Rocky Mountains

Når du sejler med Star Clippers oplever du en ny havn hver morgen, og i de nye havne kan du gå i land og udfordre dig selv med forskellige vandsportsgrene i eksotiske farvande. Du kan også opleve solnedgangen for fulde sejl. Sådan kan livet om bord på alle Star Clippers' sejlskibe beskrives. En unik form for ferie, som flere og flere bliver draget af.

Star Clippers' rederi har tre skibe – med et fjerde på vej – der er bygget som sejlskibe efter de gamle traditioner. Ombord serveres måltiderne i en flot spisesal, mens en eftermiddagsdrink eller en pre-dinner cocktail kan nydes i Tropical Bar eller Piano Baren. Stilen er klassisk, men faciliteterne er moderne. Som gæst har man blandt andet adgang til wi-fi efter behov.

Er du om bord på Star Clippers' sejlskibe, byder hver dag på nye eventyr. Man kan tage på udflugter, prøve forskellige vandsportsgrene med sportsteamet, klatre op i masterne under kyndig vejledning, lytte til foredrag, nyde en massage og lave mediterende yoga. Ombord vælger du selv, hvor aktiv eller afslappet du vil være.

Yogasejladser er de senere år blevet populære. Få en oplevelse for livet med yogalektioner på åbent dæk, med smuk udsigt over himlen og havet. Lær nye øvelser, stræk dig smidigere, og træk vejret dybt ind.

LÆS OGSÅ: Festlig og farverig kvæghjemkomst

Efter en uge med frisk havluft, god service og velvære, bliver du et helt nyt menneske. I spisesalen kan du supplere din sunde livsstil med vegetariske retter, friske juicer og en masse frugt og grøntsager. Yogasejlads er sundt for både krop og sjæl.

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe alle med teaktræsdæk, swimming pool, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Det fjerde sejlskib kommer i løbet af 2019 og det får navnet Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan komme ind.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.