Oplev det autentiske Cuba

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

En rejse til Cuba er ensbetydende med en eksotisk oplevelse rig på verdenshistorie og begivenhedsrige dage med god mad.

I denne artikel kan du læse mere om rejser til Cuba og finde inspiration til din næste ferie. Vi kigger nærmere på de forskellige must-see områder på Cuba, der typisk er en del af enhver pakkerejse med et rejsebureau. Efter at have læse denne artikel er forhåbningen, at du vil være klædt en smule bedre på til at tage et beslutning om, hvorvidt din næste ferie går til Cuba.

Havana - Cubas hovedstad

Når man foretager en rundrejse på Cuba, er en af de vigtigste destinationer Cubas hovedstad, Havana. Det officielle navn er Ciudad de la Habana og byen er også den næststørste by i Caribien.Havana er en by fyldt med historie, hvor man blandt andet kan gå på opdagelse i den gamle bydel og få historien om den berømte Fidel Castro. Derudover byder Havana på romantiske cafeer og storslået arkitektur, hvor man kan besøge den tidligere regeringsbygning El Capitolio. Gadelivet byder på danseglade cubanere, hvor det vil være en skam, hvis man ikke går ind på en af de mange små spillesteder og oplever aftenlivet.

Kunstnerkolonien Las Terrazas

Las Terrazas er et lille kunstnersamfund og naturreservat og rummer omkring 1.000 indbyggere. Naturen byder på en unik samling af planter sammen med floder, vandløb og vandfald. Kunstnerne har åbnet op for mulighed for, at turister kan komme ind og se deres værksteder og der er samtidig rig mulighed for at købe noget særlig kunst med hjem til Danmark. Man kan også overnatte i byen, hvor der er en række af hoteller og restauranter med fokus på national Cubansk mad.

Viñales-dal

Viñales-dal er placeret cirka 180 kilometer fra Havana mod vest, hvor man blandt andet kan se et særdeles flot naturområder, samt de berømte Mogotes bjerge. Frodigheden i området har skabt ideelle omstændigheder til tobaksproduktion, hvorfor der i de fleste pakkerejser til Cuba er inkluderet et besøg på en cigarfabrik på denne del af rejsen. Her er der rig mulighed for at sætte sig ind i de forskellige elementer af cigarproduktion og muligvis opnå en bedre forståelse for, hvorfor nogle personer nyder cigaren så meget. I dalen dyrkes den verdensberømte tobak, vueltabajo. I dalen kan man også se drypstenshuler og kalkstensformationer.

Trinidad - Cubas smukkeste by

Trinidad er bedre kendt som Cubas smukkeste by, der stammer helt tilbage fra året 1514. Her er mulighederne ideelle for at bade i Det Caribiske Hav og bruge tid på lange hvide sandstrande, der skaber de perfekte rammer for afslapning. Vælger du at besøge de fremhævede lokationer i denne artikel, kan du være sikker på at opleve Cuba på autentisk vis o

Senest ændret Tirsdag, 23 oktober 2018 12:20

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.