Togtur og krydstogt på én og samme rejse

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Rocky Mountaineer er et luksustog, der bevæger sig på tværs af fire unikke jernbaner gennem regionen Pacific Northwest, mellem Seattle og Vancouver til Jasper, Banff og Lake Louise i de canadiske Rockies. Oplevelsen ombord byder på en rig historiefortælling om det omkringliggende landskab og et køkken i verdensklasse. Kombiner en tur ombord på Rocky Mountaineer med en krydstogtrejse og oplev en helt ny måde at rejse på.

Ved at kombinere Rocky Mountaineers togrejse gennem de canadiske Rockies med et krydstogt til Alaska, med Holland America Lines luksuriøse skibe, kan man få i absolut særklasse. Det mener i hvert fald Atlantic Link, der hjælper med at promovere regionen. Men det lyder da også ret eksotisk. Med afgange fra enten Seattle i USA eller Vancouver i Canada, er der flere muligheder for en rejse i luksus. En kombination af majestætiske bjerge og det dybe blå hav giver en enestående oplevelse for dem, der ønsker at udforske Canadas overvældende natur uden at gå på kompromis med komforten.

Rejse- og krydstogtentusiaster kan tilføje Rocky Mountaineer som en udflugt til deres Alaskakrydstogt og dermed skræddersy en rejse i særklasse til de canadiske Rockies og Alaska. En tur på Rocky Mountaineer er et populært supplement til et Alaskakrydstogt, der gør det muligt for gæsterne at se skønheden i Alaska og den nordlige Stillehavskyst for derefter at gå i land for at se den enorme og uberørte natur i de vestcanadiske Rockies. De snedækkede bjergtoppe i de canadiske Rockies og gletsjerfjordene i Alaska skaber en magisk rejseoplevelse i en af verdens smukkeste regioner.

Læs også: Drukspil

Rocky Mountaineer har glaskuppelvogne med panoramaudsigt og kører kun i dagslys, hvilket sikrer, at gæsterne ikke går glip af et enkelt minut af den betagende natur. Gæsterne har mulighed for at overnatte i byer som Banff og Jasper samt Lake Louise, hvor de kan skabe minder, der vil vare for livet.

At vælge Rocky Mountaineer, som en udflugt på Alaskakrydstogtet, er den perfekte mulighed for at få en uforglemmelig naturoplevelse.

Senest ændret Onsdag, 09 oktober 2019 17:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.