Som udvekslingsstudent i USA har du mulighed for at opleve verden som ung

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du teenager, og vil du gerne opleve USA, er det oplagt for dig, at du tager af sted som udvekslingsstuderende. Du kan komme til at bo en række forskellige steder i landet. Lige meget hvor du bor, kommer du til at leve præcis som en almindelig amerikansk teenager. 

Drømmer du om at komme til USA? Men er du for ung til, at din mor og far vil lade dig tage af sted alene? Så er det en god ide for dig, at du overvejer at tage af sted som udvekslingsstudent. Der kan din rejse nemlig foregå i trygge rammer, hvilket er med til at gøre, at det vil være langt mere sandsynligt, at dine forældre vil lade dig tage af sted. 

USA er helt klart et af de mest populære rejsemål for udvekslingsstuderende. Det skyldes, at det er en kultur, som vi kender fra film og TV, og at vi derfor gerne vil over og opleve den. Du kan sikkert nævne de første ti film og serier, der foregår på en amerikansk high school, og for mange af os er nysgerrigheden helt sikkert vakt i forhold til at tage af sted og opleve det selv. 

Derudover har USA en meget afvekslende natur, mange steder meget forskellig fra den du kender her fra Danmark. Er du vild med at komme ud i naturen, når du rejser, er det derfor oplagt for dig at tage til USA. 

Hvor kan jeg komme hen som udvekslingsstudent i USA?

Præcis hvor du kan komme hen, afhænger af, hvilken organisation du rejser med. Der kan være forskelligt udbud alt efter, hvem du vælger, men ved at se nærmere på en organisation som Into Highschool kan du få en meget god ide om, hvor du kan komme hen. 

Into Highschool har både familier og skoler på Øst- og Vestkysten, som du kan blive sendt til. De sender nemlig elever til staterne New York, Arizona, Arkansas, Florida og Californien. Alt efter hvad du drømmer om at opleve, er det altså muligt at komme derhen.

Hvis der er en bestemt skole, som du gerne vil gå på, kan du hos Into Highschool vælge den gennem et særligt program. Det koster nogle flere penge at gøre det, men så er du også garanteret, at du kommer til den by, som du ønsker. Læs mere om udveksling hos Into Highschool her

Hvordan kommer mit liv som udvekslingsstuderende til at være?

Når du tager på udveksling til USA, kommer du til at have en helt almindelig hverdag lige som enhver anden amerikansk teenager. Du kommer til at bo hos en værtsfamilie eller på en kostskole. I værtsfamilien bliver du en del af familien, og de tager dig med til arrangementer, barbecue og på ture i området. På kostskolen er du sammen med dine venner hele tiden – det bliver derfor lidt lige som at gå på efterskole. 

Du kommer til at bruge rigtig meget af din tid på skolen. Det kommer dels til at være på de obligatoriske fag, som du skal have. Derudover er det også på fritidsaktiviteter som sport og kunst, da de fleste er organiseret i forbindelse med skolen. 

Som udvekslingsstuderende i USA kommer du altså til at prøve, hvordan det er at være teenager i et andet land. Samtidig giver dit ophold dig mulighed for at udforske landet og kulturen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.