Fem flyselskaber som tilbyder den bedste kundeservice i luften i 2021

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Skal du snart ud og flyve? Så kan du overveje at rejse med de bedste flyselskaber i verden. Forkæl dig selv og dem du holder af, og få den bedste oplevelse ved at vælge blandt de bedste i norden, USA, Asien og andre steder i verden.

 

Delta Airlines topper i USA

Det er nok ikke mange danskere, som kender til Delta Airlines. Ikke desto mindre er det flyselskabet i USA, som er kendt for at have den bedste kundeservice. Skal du rejse rundt i luften i USA, kan det altså være en god ide at overveje Delta Airlines. Hvis du ikke blot er glad for at rejse, men også ser på investeringsmuligheder, kan netop Delta måske være en god ide.

 

Delta Airlines aktien har været nede på omkring 36 dollars per styk, og det er det laveste inden for det seneste års tid. Måske tænker du at det er pudsigt at købe mens aktien falder. Men her er det vigtigt at kigge på fx april tidligere i år hvor aktien var helt oppe på 50 dollars per styk.

Netop med flyselskaber, er det vigtigt at tænke over hvordan aktierne har været påvirket af coronapandemien. Flyselskaberne bliver direkte påvirket af restriktioner, som fx kan gøre det svært eller direkte umuligt at rejse til andre lande. Visse lande har lukket grænserne i flere omgange, mens andre kræver at folk er vaccinerede eller testede for Corona, før de får lov til at rejse ind i landet.

 

Alt det påvirker værdien på aktierne for diverse flyselskaber. Hvis du overvejer at investere i aktier i et flyselskab, kan du læse aktieanbefalinger, som ofte opfordrer dig til at købe aktier mens de står lavt, og eventuelt sælge, når de når højt op igen. Der er naturligvis ingen garanti for det, men måske kan det komme til at ske.

 

Qatar Airways topper verdens bedste flyselskaber

Branchesitet Check-in har placeret Qatar Airways på toppen af listen over de bedste flyselskaber i verden. Naturligvis indgår kundeservice også i den overvejelse. Faktisk vurderes de bedste flyselskaber på anmeldelser af passagerer, sikkerhed, flådealder og servicetilbud.

 

Skal du Down Under med Air New Zealand?

Nu skal vi videre til et flyselskab, som du måske ikke har hørt om, medmindre at du har været Down Under. Som nævnt i den forrige sektion er Qatar Airways for nyligt blevet kåret til at være det bedste flyselskab i verden. Her overtog de førstepladsen for Air New Zealand.

Air New Zealand opererer ikke overraskende i Australien, samt i Asien, Nordamerika, og Sydamerika. Desuden flyver de også til Storbritannien. Skal du altså en tur til New Zealand, kan du overveje at nyde deres kundeservice ved at mellemlande i Storbritannien.

 

Folk elsker Singapore Airlines på Tripadvisor

Singapore Airlines er tidligere blevet kåret til at være verdens bedste flyselskaber. Det blev de endda to gange i træk på Tripadvisor. Her bedømmer brugerne flyselskaberne på kvalitet og service. I år må Singapore Airlines dog nøjes med en tredjeplads på listen over de bedste flyselskaber i verden ifølge Check-in. Det kan naturligvis variere hvem du spørger.

 

Finnair er det bedste i norden

Mange danskere kender til SAS, men Scandinavian Airlines er ikke hvad de plejede at være. I dag er de endda ikke på top 20 over de bedste flyselskaber i verden. Her må folk i norden nøjes med at Finnair er på listen. Hvis du foretrækker at flyve med et nordisk flyselskab, kan du altså overveje at tage en tur op i luften med Finnair, som må betragtes som værende det bedste flyselskab i norden.

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.