Grete Christensen stopper i Hotel Koldingfjords bestyrelse Fremhævet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det blev markeret for nylig, da den afgående formand for Dansk Sygeplejeråd plantede et egetræ på hotellets grund ned mod fjorden

Af journalist Aage Krogsdam

Hotel Koldingfjord sagde for nylig farvel til Dansk Sygeplejeråds formand, Grete Christensen, der siden 2009 har været næstformand i hotellets bestyrelse. Samtidig med at hun stopper som formand for Dansk Sygeplejeråd, stopper hun som medlem af hotellets bestyrelse. Det 5-stjernede Hotel Koldingfjord ejes af Sygeplejerskernes Ejendoms Aktieselskab, der i begyndelsen af 1980-erne købte det tidligere Julemærkesanatorium. Bygningerne blev ombygget og renoveret, og her blev indrettet et moderne hotel- og konferencecenter under navnet Hotel Koldingfjord, som åbnede i 1990.

I anledning af Grete Christensens sidste bestyrelsesmøde blev der plantet et egetræ på hotellets store plæne ved fjorden. En gruppe sygeplejersker, der deltog i en konference på hotellet, hjalp hotellets bestyrelse og ledelse med at markere Grete Christensens sidste bestyrelsesmøde.

" Træet skal minde os om en kvinde, der gennem 14 år har haft en helt central rolle i at skabe den succes, som Hotel Koldingfjord er blevet. Grete Christensen har været et enestående engageret medlem af bestyrelsen. Hun har arbejdet stenhårdt for Hotel Koldingfjord. Vi skylder hende stor tak", siger Hotel Koldingfjords adm. direktør, Peder J. Madsen. Grete Christensen har som nævnt ovenfor i hotellets bestyrelse repræsenteret hotellets ejere, Dansk Sygeplejeråd samt Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer. "Jeg ved, at det ikke bliver sidste gang, vi ser Grete Christensen på Hotel Koldingfjord. Grete har altid sat stor pris på at komme her, og vi har altid nydt hendes besøg. Så jeg glæder mig til at byde Grete velkommen som gæst i årene fremover", slutter Peder J. Madsen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.