Rejser

Artificial Intelligence eller kunstig intelligens, som det hedder på dansk, vil i 2018 bliver den altoverskyggende tendens – uanset om det drejer sig om en hjælpsom lufthavnsguide eller bestilling af en hotelsnack via intelligent stemmestyring.

KOM NEMT TIL POLEN: Den 2. juli lanceres endnu en rute fra Billund til Warszawa i Polen. Det er det polske luftfartsselskab LOT, som åbner ruten.

FERIE ELLER EJ: Feriesæsonen er højdepunktet for mange arbejdende. Alligevel bruger 60 % af erhvevsaktive unge ikke alle deres feriedage.

TALENTFASTHOLDELSE: BCD Travel er førende på markedet inden for erhvervsrejseindustrien. Selskabet hjælper store, mellemstore og mindre virksomheder med at optimere deres rejser for disses ansatte, sikre sikkerheden og kontrollere udgiftsniveauet. Det gør de i mere end 108 lande med omtrent 13.000 erfarne medarbejdere. I spidsen for talentudviklingen står danskeren Christian Dahl, opvokset i Lyngby. Fritidsmagasinet har lavet et interview med ham for at finde ud af, hvordan han definerer og sikrer talentudvikling.

FREMTIDENS FORRETNINGSREJSER: Forretningsrejsevirksomheden BCD Travel forudser tendenser inden for forretningsrejser 2018 og længere frem. Applikationen kan klare det meste, også de personlige præferencer.

KØBENHAVN: BCD Travel får topplacering i en uafhængig undersøgelse af virksomhedens arbejde med Corporate Social Responsibility (CSR) – og er dermed den eneste travel management-virksomhed, som har opnået den højeste vurdering to år i træk.

FLYREJSER: Nej, det er selvfølgelig ikke hele sandheden. Men Icelandair har altid haft fokus på kvinderne, og det er blandt andet det, der er afspejlet i den måde, selskabet fejrer sit 80-års jubilæum på i år.

FORUM: København får en helt ny rejsemesse, Ferie i Forum Copenhagen, der åbner den 17.-18. januar 2015. Dermed er det endegyldigt slut med Ferie & Fritid i Bella.

DRØMMEREJSER: Krydstogt er blevet lidt af et hit blandt danskere, svenskere og nordmænd, der vil nyde livet. Det får nu MSC Cruises til at opruste med hele to nye skibe.

FLYRUTER: Danskere med lyst til at rejse får snart en ny direkte destination fra Københavns lufthavn. Det er Norwegian, der åbner op for en direkte rute til Israels badeby nummer et, Tel Aviv.