Livsstil

Danmark er et cykelland, men til trods for denne fine titel er cyklister en udsat gruppe i trafikken.

Spektrofotometri er en analysemetode, der anvendes i forbindelse med bestemmelse af kemiske forbindelser og deres koncentration i en specifik opløsning.

Traditionel fitness er ikke for alle. Her er 5 alternative motionsformer, som kan gøre det lettere for dig at komme i gang med at bevæge kroppen.

Her på siden skriver vi tit om rejser, da det er utrolig givende for hele din krop. Det er godt for både krop og sjæl at tage ud at rejse. Men faktisk kan du også opnå ufattelig meget livskvalitet hjemme fra din bolig. Ja, selv hvis du rejser meget, vil vi anbefale dig, at du også prøver at optimere dit hjem.

Jakkesæt og habitter er ikke det samme. Her forklarer vi, hvordan man skelner mellem de to, når du næste gang skal investere i enten et jakkesæt eller en habit.

AFSLUTTET - Vind roman bag storfilmen Skytsengel

Torsdag, 28 juni 2018 00:00 Skrevet af

KONKURRENCE: Deltag i konkurrencen om romanen skytsenglen til en værdi af 150 DKK.

Danmark er et cykelland. Faktisk er vi kun overgået af Holland og tæt efterfulgt at Finland, Ungarn, Tyskland og Sverige.

PAS PÅ DIN HUND: Vi danskere elsker sol og sommer. Og med god grund. Vinteren er lang og kold, og vi savner at komme ud. Vores hunde elsker naturligvis også sommeren, hvor man ofte går flere og længere ture med dem. Men en varm bil kan tage livet af selv den stærkeste hund, og det minder om dyremishandling at lade dem ligge i al deres pels og svede tran bag lukkede bildøre.

SOV GODT: Overskriften siger lidt sig selv, det er desværre bare ikke noget som trænger lige godt ind hos alle danskere, eftersom flere undersøgelser viser en trist tendens med for lidt søvn, i en voksende del af befolkningen.

Flere og flere danskere vælger at rejse mod det store udland, det er en tendens, som har været konstant stigende over den seneste årrække. En af de helt store årsager til danskernes øgede rejselyst skal findes i det faktum at flybilletter er billige som aldrig før set. Det er for tiden muligt at rejse til USA for en flad tusindekroneseddel, det er ikke noget som før er set, og da slet ikke tværs over Atlanten.