Livsstil

Mange danskere får ikke det ud af det bredbånd de betaler for, som de burde. For det meste skyldes det, at deres wi-fi signal er signifikant forringet, når det endelig når den enhed, hvorpå det skal bruges.

ATJU: Årets første måneder kan være svære at komme igennem. Mange af os mærker svækkelsen efter decembers gode mad og alkohol, og immunsystemet kan have brug for et boost. Forkølelser er hver mands herre og ofte, kan de komme igen og igen. Men der er muligheder for at hjælpe kroppen på vej.

Der er ikke nogen grund til at starte dagen uden morgenmad, for spiser man yoghurt hver dag, så gør man sin krop en stor tjeneste, ifølge ny forskning.

Hotels.com har ved hjælp af kunstig intelligens foretaget verdens første #TravelBrag-analyse for at undersøge, hvad man blærer sig med på sociale medier.

NY TENDENS: Et nyt ord er kommet til ferieordbogen. 'Glamping', som er en sammentrækning af ordene 'glamour' og 'camping'. Lægger man Kroatien oveni, bør der være tale om ren luksus.

BOLIGINSPIRATION: En ny undersøgelse fra Booking.com viser, at over halvdelen af alle rejsende (56 %) vender hjem fra ferie så begejstrede for et overnatningssted, at de bruger inspirationen til nyindretning af egen bolig.

Rødvin smager ikke kun godt - det er også sundt for din mund, fastslår ny forskning.

På valentinsdag fejres kærlighed verdenen over. Det er en dag, hvor man er ekstra opmærksom på sin kæreste, og hvor mange udviser taknemlighed og kærlighed ved at forkæle sin elskede med godterier.

HELSE: Mange af os kan godt lide at sætte os nogle mål for det nye år, og målene kan være vidt forskellige. Det kan være alt fra at bruge mindre penge, besøge nogle, man ikke har besøgt længe, være mere for børnene – eller slet og ret leve sundere – måske rense kroppen for affaldsstoffer – en såkaldt detox eller udrensning. Det er nu du skal i gang.

Er du ved at være færdig med niende klasse men ved ikke, i hvilken retning du skal gå? Det er ikke et let valg at træffe, og mulighederne synes også uendelige.