Livsstil

FRITID: Drømmen om en hest er noget vi er mange, der har gået med. Desværre ender drømmen ofte som en udfordrende en af slagsen, da der kan komme mange uforudsete udgifter og problemer ved anskaffelse af en hest.

FRITID: I Fritiden kan vi i princippet kan gøre hvad vi vil og ikke behøver tage ordre eller påtage os forskellige arbejdsopgaver.

EFTERÅR: Sommeren 2017 er som altid gået for stærkt. Snart er den ovre, og for mange er det en rigtig trist nyhed. Heldigvis er sensommeren, som vi bevæger os hen mod nu, også en hyggelig tid, der byder på mange muligheder for sjove aktiviteter og hyggeligt samvær.

BØRNEFAMILIER: Den danske sommer har ikke været den helt store succes, og snart kommer det endnu koldere efterår. Men med fornuftigt udstyr er der masser af sjove udendørs aktiviteter, du kan gå i gang med sammen med dine børn.

MALMØ: Den populære byfest, Malmøfestivalen, folder traditionen tro kulturen ud i en hel uge.

TENNIS: Hvilke yngre spillere vil bryde dominansen i tennissporten? Mændenes ATP tennisrangliste giver et billede af en sport, domineret af en række ældre herrer. Således er der ikke en eneste spiller i top 5, som er under 30 år.

EN GOD ALDERDOM: Danmark er ifølge adskillige undersøgelser verdens mest tilfredse befolkning på jorden og ifølge en undersøgelse fra Business.dk så kommer danskerne til at have liv og glade dage endnu længere.

SPORT OG FRITID: Så har der igen været Tour de France, og en der fulgte ekstra med er Arne Jonsson fra Tranebjerg på Samsø – han deltog nemlig i Tour de France i 1959, da verdens hårdeste cykelløb løb over 4456 kilometer.

SPIL PÅ NETTET: Et godt arbejde er en nødvendighed for overlevelse, men ikke altid noget, der bliver set frem til.

DANSK SOMMERVEJR: Selvom kalenderen viser sommer, er det ikke altid sikkert, at vejret er helt enig i den påstand. Sommeren er ofte den årstid, hvor der er størst mulighed for, at komme i haven og få blomsterbedet til at blomstre med smukke blomster, der er med til at oplyse alt det grønne.