Livsstil

Du kender sikkert de såkaldte farjokes, platte jokes som vi alle synes er lidt sjove, fordi de kommer fra vores far. Nu er der så en ny ting som fædre har gjort ved os. Far-stilen eller "dad style" er i de seneste år kommet på mode.

PRAKTISK BEAUTY: Hvad består selvbruner egentlig af? Hvordan håndterer jeg selvbruner-uheld? Og hvorfor er isterninger en god ide at bruge, inden jeg går i gang med farvningen? Spørgsmålene er mange, når man kaster sig ud i at bruge selvbruner, og det kan til tider virke som en uoverskuelig proces. I anledningen af at Derma lancerer en ny selvbruner, som både er Svanemærket og allergivenlig, har hudplejemærket samlet et par tips og facts omkring det fantastiske produkt.

NEM ØKOLOGI: Er du også interesseret i at spise så økologisk som muligt men har svært ved at finde vej i en jungle af madtilbud på både restauranter og i supermarkeder? Så er der faktisk godt nyt.

FORNEMT BESØG: I næste weekend kommer Polens tidligere præsident og nobelprismodtager Lech Walesa på et fire-dages ophold til Danmark.

NYD PÅSKEN MEN.......: Påsken, en af årets store madspildshøjtider, står for døren. Men vi kan gøre meget for at undgå at smide så meget god mad i skraldespanden, og det bør vi. Få her et par fif, hvis kontrollen med køleskabet kan være ekstra svær i højtiderne.

AFSLUTTET - Vind en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs

Tirsdag, 27 marts 2018 00:00 Skrevet af

KONKURRENCE: Har du brug for en ny regnjakke? Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs til en værdi af 2.400 DKK.

MORS DAG: "Vi skal alligevel ikke have noget med herfra, andet end minderne". Sådan lyder et gammelt mundheld, som lægger op til, at det væsentligste i livet ikke skal findes i det materialistiske.

Nedtællingen er i gang, og snart tager mange på påskeferie for at genvinde varmen efter de kolde vintermåneder. Men hvordan beskytter man sig selv bedst som bleg dansker? Det kan være svært at vide, hvilke anbefalinger man bør følge, og hvilke som er myter. Her gør hudplejemærket Derma op med de største myter, så du ved, hvordan du bedst beskytter dig og dine kære på ferien.

Mange danskere får ikke det ud af det bredbånd de betaler for, som de burde. For det meste skyldes det, at deres wi-fi signal er signifikant forringet, når det endelig når den enhed, hvorpå det skal bruges.

ATJU: Årets første måneder kan være svære at komme igennem. Mange af os mærker svækkelsen efter decembers gode mad og alkohol, og immunsystemet kan have brug for et boost. Forkølelser er hver mands herre og ofte, kan de komme igen og igen. Men der er muligheder for at hjælpe kroppen på vej.