Livsstil

Hotels.com har ved hjælp af kunstig intelligens foretaget verdens første #TravelBrag-analyse for at undersøge, hvad man blærer sig med på sociale medier.

NY TENDENS: Et nyt ord er kommet til ferieordbogen. 'Glamping', som er en sammentrækning af ordene 'glamour' og 'camping'. Lægger man Kroatien oveni, bør der være tale om ren luksus.

BOLIGINSPIRATION: En ny undersøgelse fra Booking.com viser, at over halvdelen af alle rejsende (56 %) vender hjem fra ferie så begejstrede for et overnatningssted, at de bruger inspirationen til nyindretning af egen bolig.

Rødvin smager ikke kun godt - det er også sundt for din mund, fastslår ny forskning.

På valentinsdag fejres kærlighed verdenen over. Det er en dag, hvor man er ekstra opmærksom på sin kæreste, og hvor mange udviser taknemlighed og kærlighed ved at forkæle sin elskede med godterier.

HELSE: Mange af os kan godt lide at sætte os nogle mål for det nye år, og målene kan være vidt forskellige. Det kan være alt fra at bruge mindre penge, besøge nogle, man ikke har besøgt længe, være mere for børnene – eller slet og ret leve sundere – måske rense kroppen for affaldsstoffer – en såkaldt detox eller udrensning. Det er nu du skal i gang.

Er du ved at være færdig med niende klasse men ved ikke, i hvilken retning du skal gå? Det er ikke et let valg at træffe, og mulighederne synes også uendelige.

HELSE: Virksomheden Herba Nordic har med afsæt i gammel nordisk viden om de nyttige planter i naturen - kombineret med moderne viden og krav om dokumentation - produceret to nye kosttilskud. Begge har veganermærket.

Nytåret nærmer sig, hvilket for mange giver anledning til at reflektere over sin situation og reevaluere nogle af ens livsvalg. Desværre varer de nye nytårsintentioner sjældent ved. Her er adfærdsekspertens og diætistens bedste råd til, hvordan man kan holde den sunde livsstil i det nye år.

NYD FRIHEDEN: Som ældre eller gangbesværet, der har brug for hjælp til de mest basale opgaver, så kan det føles som at være låst fast og fængslet, ikke at have den frihed og selvstændighed, der medfølger mobiliteten.