Livsstil

PENGE: Livet er ikke altid en let leg, og de fleste af os må igennem diverse bump på vejen for at nå til måls. En ting, mange har oplevet, er, at have for lidt penge i en kortere eller længere periode.

HOBBY OG FRITID: Er du også træt af, at du ikke kan finde dit værktøj, når du skal bruge det? Med nogle gode solide stålreoler kan du nemt opbevare dit værktøj og andre ting, som du bruger i dit værksted.

SPIL: Det at "game" bliver mere og mere populært. Udover at flere unge spiller, så er der også flere voksne, der spiller.

GOD FRITID MED FAMILIEN: Påskeferien er lige om hjørnet, og det giver mulighed for at nå alle de ting, du normalt ikke når i den travle hverdag.

HUNDEOPDRAGELSE: Det er et stort ansvar, man påtager sig, fra det øjeblik, man er blevet hundeejer. Det betyder nemlig 10-15 års forpligtelse, når man anskaffer sig en hund.

FEST: Du er måske lige flyttet og tænker derfor selvfølgelig på at holde en indflytterfest for venner og familie. Det er en perfekt mulighed for dem alle at se lejligheden på en gang, uden de alle skal inviteres enkeltvis inden for den nærmeste fremtid – og samtidigt er det altid en god undskyldning for at holde en fest.

JAGTHUNDE: Er du ny jæger og skal til at gå på jagt, går du måske med overvejelser om at anskaffe en jagthund. Det kan være et svært valg. Hunden skal nemlig passe til den jagtform, man ønsker.

LUND: Det verdensberømte museum, Skissernas Museum, i Lund, har i vinter undergået en omfattende udbygning. Og dørene er netop åbnet for offentligheden.

GODE VANER: Hvis du, ligesom så mange af os andre, har et ønske om at dyrke mere motion og måske endda er kommet til at postulere dette i form af et nytårsforsæt, så er dette lige noget for dig.

MOTIVATION: Vi er efterhånden kommet et godt stykke ind i det nye år, hvilket betyder, at mange er i gang med at efterleve det nytårsforsæt, som var ønsket for år 2017.