Livsstil

DET GODE LIV: Efterår og vinter kan for nogle være en svær tid at komme igennem. Men hvorfor ikke bruge de mange måneder til at nyde sig selv og sit hjem - være til stede i det nære?

Raffineret sukker giver dig hurtig energi, og så smager det godt. Men et for stort indtag kan medføre vægtproblemer og betyde, at du vedligeholder uønskede inflammationsprocesser i kroppen.

Danmark er et cykelland, men til trods for denne fine titel er cyklister en udsat gruppe i trafikken.

Spektrofotometri er en analysemetode, der anvendes i forbindelse med bestemmelse af kemiske forbindelser og deres koncentration i en specifik opløsning.

Traditionel fitness er ikke for alle. Her er 5 alternative motionsformer, som kan gøre det lettere for dig at komme i gang med at bevæge kroppen.

Her på siden skriver vi tit om rejser, da det er utrolig givende for hele din krop. Det er godt for både krop og sjæl at tage ud at rejse. Men faktisk kan du også opnå ufattelig meget livskvalitet hjemme fra din bolig. Ja, selv hvis du rejser meget, vil vi anbefale dig, at du også prøver at optimere dit hjem.

Jakkesæt og habitter er ikke det samme. Her forklarer vi, hvordan man skelner mellem de to, når du næste gang skal investere i enten et jakkesæt eller en habit.

AFSLUTTET - Vind roman bag storfilmen Skytsengel

Torsdag, 28 juni 2018 00:00 Skrevet af

KONKURRENCE: Deltag i konkurrencen om romanen skytsenglen til en værdi af 150 DKK.

Danmark er et cykelland. Faktisk er vi kun overgået af Holland og tæt efterfulgt at Finland, Ungarn, Tyskland og Sverige.

PAS PÅ DIN HUND: Vi danskere elsker sol og sommer. Og med god grund. Vinteren er lang og kold, og vi savner at komme ud. Vores hunde elsker naturligvis også sommeren, hvor man ofte går flere og længere ture med dem. Men en varm bil kan tage livet af selv den stærkeste hund, og det minder om dyremishandling at lade dem ligge i al deres pels og svede tran bag lukkede bildøre.