Livsstil

IKEA: Det er ren nostalgi, der møder en, når man går igennem Ikeas nye 7000 kvadratmeter museum i Älmhult i Småland i Sydsverige.

SUNDHED OG LIVSGLÆDE: Sommeren er i fuld gang, mange har sikkert for længst lavet den store forårsrengøring af hjemmet, tøjskabet, skuldertasken og i skuret, men har du også givet dig selv en forårs- eller sommerrengøring?

LIVSNYDER: En gang imellem bliver man for opslugt af skole, arbejde eller andre faktorer, som gør at man kan glemme at give tid til sig selv, og dem man holder af.

DET GODE LIV: Mange kan nikke genkendende til, at de bruger lidt for meget tid på arbejdet, og det går i sidste ende udover fritiden.

SØVN: En rigtig stor del af den danske befolkning oplever besvær ved at falde i søvn. En dårlig søvnrytme har virkelig mange dårlige følger. Først og fremmest betyder det, at du konstant er i underskud og ikke har din vante modstandskraft til at håndtere de daglige udfordringer og gøremål.

LIVSGLÆDE: Tager du ud i butikkerne, lægger du måske mærke til, at en ny tendens er blomstret frem – nemlig blomsterprintet. Det er nemlig ikke kun planterne og blomsterne i haven, der stille og rolig kommer frem i takt med solen.

MOTION: De fleste gadgets er kendetegnet ved, at de er automatiske eller i hver fald elektroniske. Men kan yoga måtter og skridttællere mon blive sommeren nye gadget?

ARMBÅNDSURE: I 2007 lancerede Apple deres første iPhone og introducerede dermed begrebet smartphone. Som navnet smartphone lægger op til, kunne telefonen så meget, at den hurtigt begynde at stjæle værdi fra andre produkter.

DET GODE LIV: I mange år har der, specielt hos den yngre del af befolkningen, været en tendens til at flytte til byen. Urbanisering har fundet sted siden industrialiseringens start, og selvom storbyerne stadigvæk bliver større, lader det til, at flere og flere stille og roligt begynder at vende snuden mod det lidt mere landlige og rolige liv.

PENGE: Livet er ikke altid en let leg, og de fleste af os må igennem diverse bump på vejen for at nå til måls. En ting, mange har oplevet, er, at have for lidt penge i en kortere eller længere periode.