Livsstil

EN GOD ALDERDOM: Danmark er ifølge adskillige undersøgelser verdens mest tilfredse befolkning på jorden og ifølge en undersøgelse fra Business.dk så kommer danskerne til at have liv og glade dage endnu længere.

SPORT OG FRITID: Så har der igen været Tour de France, og en der fulgte ekstra med er Arne Jonsson fra Tranebjerg på Samsø – han deltog nemlig i Tour de France i 1959, da verdens hårdeste cykelløb løb over 4456 kilometer.

SPIL PÅ NETTET: Et godt arbejde er en nødvendighed for overlevelse, men ikke altid noget, der bliver set frem til.

DANSK SOMMERVEJR: Selvom kalenderen viser sommer, er det ikke altid sikkert, at vejret er helt enig i den påstand. Sommeren er ofte den årstid, hvor der er størst mulighed for, at komme i haven og få blomsterbedet til at blomstre med smukke blomster, der er med til at oplyse alt det grønne.

PC: I dag er computeren blevet en vigtig del i hverdagen, og det har aldrig været mere vigtigt at have en, der lever op til ens krav.

IKEA: Det er ren nostalgi, der møder en, når man går igennem Ikeas nye 7000 kvadratmeter museum i Älmhult i Småland i Sydsverige.

SUNDHED OG LIVSGLÆDE: Sommeren er i fuld gang, mange har sikkert for længst lavet den store forårsrengøring af hjemmet, tøjskabet, skuldertasken og i skuret, men har du også givet dig selv en forårs- eller sommerrengøring?

LIVSNYDER: En gang imellem bliver man for opslugt af skole, arbejde eller andre faktorer, som gør at man kan glemme at give tid til sig selv, og dem man holder af.

DET GODE LIV: Mange kan nikke genkendende til, at de bruger lidt for meget tid på arbejdet, og det går i sidste ende udover fritiden.

SØVN: En rigtig stor del af den danske befolkning oplever besvær ved at falde i søvn. En dårlig søvnrytme har virkelig mange dårlige følger. Først og fremmest betyder det, at du konstant er i underskud og ikke har din vante modstandskraft til at håndtere de daglige udfordringer og gøremål.