Livsstil

GOD FRITID MED FAMILIEN: Påskeferien er lige om hjørnet, og det giver mulighed for at nå alle de ting, du normalt ikke når i den travle hverdag.

HUNDEOPDRAGELSE: Det er et stort ansvar, man påtager sig, fra det øjeblik, man er blevet hundeejer. Det betyder nemlig 10-15 års forpligtelse, når man anskaffer sig en hund.

FEST: Du er måske lige flyttet og tænker derfor selvfølgelig på at holde en indflytterfest for venner og familie. Det er en perfekt mulighed for dem alle at se lejligheden på en gang, uden de alle skal inviteres enkeltvis inden for den nærmeste fremtid – og samtidigt er det altid en god undskyldning for at holde en fest.

JAGTHUNDE: Er du ny jæger og skal til at gå på jagt, går du måske med overvejelser om at anskaffe en jagthund. Det kan være et svært valg. Hunden skal nemlig passe til den jagtform, man ønsker.

LUND: Det verdensberømte museum, Skissernas Museum, i Lund, har i vinter undergået en omfattende udbygning. Og dørene er netop åbnet for offentligheden.

GODE VANER: Hvis du, ligesom så mange af os andre, har et ønske om at dyrke mere motion og måske endda er kommet til at postulere dette i form af et nytårsforsæt, så er dette lige noget for dig.

MOTIVATION: Vi er efterhånden kommet et godt stykke ind i det nye år, hvilket betyder, at mange er i gang med at efterleve det nytårsforsæt, som var ønsket for år 2017.

VESTERMØLLE: Siden 2001 – gennem 16 år – har en gruppe ildsjæle i Skanderborg fået opbygget et kulturcenter ved Skanderborg sø.

KRONER OG ØRER: Folk har blandede meninger om internettet. Hvor nogle fordømmer denne opfindelse, værdsætter andre den i høj grad og udnytter nettets mange muligheder til deres fordel.

BØRNESANG: "Jeg vil gerne være med til at åbne børns øjne overfor andre sprog". Ordene kommer fra sangerinden Lone Wernblad, der igen i år rejser  rundt i Norden med sin koncertturné "Nordisk – nøj, det er for børn" med nordiske sange for børn mellem fem og otte år.