Livsstil

ARMBÅNDSURE: I 2007 lancerede Apple deres første iPhone og introducerede dermed begrebet smartphone. Som navnet smartphone lægger op til, kunne telefonen så meget, at den hurtigt begynde at stjæle værdi fra andre produkter.

DET GODE LIV: I mange år har der, specielt hos den yngre del af befolkningen, været en tendens til at flytte til byen. Urbanisering har fundet sted siden industrialiseringens start, og selvom storbyerne stadigvæk bliver større, lader det til, at flere og flere stille og roligt begynder at vende snuden mod det lidt mere landlige og rolige liv.

PENGE: Livet er ikke altid en let leg, og de fleste af os må igennem diverse bump på vejen for at nå til måls. En ting, mange har oplevet, er, at have for lidt penge i en kortere eller længere periode.

HOBBY OG FRITID: Er du også træt af, at du ikke kan finde dit værktøj, når du skal bruge det? Med nogle gode solide stålreoler kan du nemt opbevare dit værktøj og andre ting, som du bruger i dit værksted.

SPIL: Det at "game" bliver mere og mere populært. Udover at flere unge spiller, så er der også flere voksne, der spiller.

GOD FRITID MED FAMILIEN: Påskeferien er lige om hjørnet, og det giver mulighed for at nå alle de ting, du normalt ikke når i den travle hverdag.

HUNDEOPDRAGELSE: Det er et stort ansvar, man påtager sig, fra det øjeblik, man er blevet hundeejer. Det betyder nemlig 10-15 års forpligtelse, når man anskaffer sig en hund.

FEST: Du er måske lige flyttet og tænker derfor selvfølgelig på at holde en indflytterfest for venner og familie. Det er en perfekt mulighed for dem alle at se lejligheden på en gang, uden de alle skal inviteres enkeltvis inden for den nærmeste fremtid – og samtidigt er det altid en god undskyldning for at holde en fest.

JAGTHUNDE: Er du ny jæger og skal til at gå på jagt, går du måske med overvejelser om at anskaffe en jagthund. Det kan være et svært valg. Hunden skal nemlig passe til den jagtform, man ønsker.

LUND: Det verdensberømte museum, Skissernas Museum, i Lund, har i vinter undergået en omfattende udbygning. Og dørene er netop åbnet for offentligheden.