Livsstil

LUND: Det verdensberømte museum, Skissernas Museum, i Lund, har i vinter undergået en omfattende udbygning. Og dørene er netop åbnet for offentligheden.

GODE VANER: Hvis du, ligesom så mange af os andre, har et ønske om at dyrke mere motion og måske endda er kommet til at postulere dette i form af et nytårsforsæt, så er dette lige noget for dig.

MOTIVATION: Vi er efterhånden kommet et godt stykke ind i det nye år, hvilket betyder, at mange er i gang med at efterleve det nytårsforsæt, som var ønsket for år 2017.

VESTERMØLLE: Siden 2001 – gennem 16 år – har en gruppe ildsjæle i Skanderborg fået opbygget et kulturcenter ved Skanderborg sø.

KRONER OG ØRER: Folk har blandede meninger om internettet. Hvor nogle fordømmer denne opfindelse, værdsætter andre den i høj grad og udnytter nettets mange muligheder til deres fordel.

BØRNESANG: "Jeg vil gerne være med til at åbne børns øjne overfor andre sprog". Ordene kommer fra sangerinden Lone Wernblad, der igen i år rejser  rundt i Norden med sin koncertturné "Nordisk – nøj, det er for børn" med nordiske sange for børn mellem fem og otte år.

NATIONALMUSEET: Under overskriften "Jagten på historien" åbner dronning Margrethe den 28. januar en særudstilling på Nationalmuseet i København.

TRYGHED: Den landsdækkende organisation Natteravnene kommer muligvis til endnu en by - nemlig Dragør. Formålet er at skabe mere tryghed for alle i byen.

LIVSSTIL: De fleste har nok oplevet et behov, for at få stimuleret krop og sjæl på en anderledes måde end den, man er vant til. Ønsket for netop dette kommer fra vores medfødte nysgerrighed. Mennesket vil altid søge nye udfordringer, nye indtryk og ny viden.

DIN FREMTID: Vi er trådt ind i 2017, og mange har lavet diverse nytårsforsæt for at få det bedst mulige år. Imens nogle venter tålmodigt, gør andre brug af horoskoper for at få en indsigt i, hvad livet måske vil bringe dem i det nye år.