Livsstil

PÅ CYKELTUR: En cykelrute rundt om Isefjorden er udvalgt til at være den bedste cykeltur for modne cyklister, der med vind i håret og godt humør kører derudad.

FORSIKRING: Hver femte dansker har været ude for et uheld på fodboldbanen, i hallen eller under løb indenfor de seneste 12 måneder. Men ifølge en erstatningsadvokat aner de færreste, hvordan de er dækket hos forsikringen i tilfælde af en skade.

GULD OG GLIMMER: Det største guldfund i Danmark bliver udstillet på Museet på Sønderskov fra i morgen. Museet forventer, at mange vil bruge deres sommerferie på at se de utroligt smukke smykker fra vikingetiden.

TOGTUR: En jernbaneentusiast fra Fyn har lejet et helt veteran-togsæt for at køre to ture fra Odense til Ejby og tilbage igen. Begivenheden, der helt sikkert vil trække mange hobbyfolk med hang til toge til, finder sted søndag den 21. august.

ERSTATNING: Hvis du har pådraget dig en skade eller er syg, bør du tænke dig grundigt om, før du lægger de sjove og glade billeder fra ferien eller din fritid på Facebook. Sådan lyder det gode råd fra en advokat i erstatningsret.

FLENSBORG FJORD: Kun et stenkast fra Danmark på den tyske side af Flensborg Fjord ligger det femstjernede Vitalhotel Alter Meierhof. Hotellet er noget af det ypperste der findes, hvis man vil på weekendophold i skønne, naturlige omgivelser med alle former for wellness og samtidig nyde kulinariske frembringelser fra en tostjernet Michelinrestaurant.

FRITID: En spilaften med vennerne er både sjovt, hyggeligt og godt for sociallivet. Hvis du kigger tilbage på din barndom, kan du så huske alle de hyggelige stunder, du tilbragte med at spille sjove kortspil som gris og 500, eller yatzy og ludo med din familie?

HJERNEGYMNASTIK: At koncentrere sig om det eller det andet er noget, nogle er lidt bedre til end andre og omvendt. Kender du det, når du skal igang med at skrive noget vigtigt og ikke kan komme igang, da koncentrationen er faldet pågrund af den mindste lyd?

UDSTILLING: Hendes Majestæt Dronning Margrethe har det med at overraske, hvilket viser, at hun er et meget impulsivt menneske. Forleden overraskede hun personalet på museet på Koldinghus.

KORSBÆK: Korsbæk på Bakken blev sidste år den nyeste attraktion i verdens ældste forlystelsespark. I Korsbæk kan man komme på en rejse rundt i forfatteren Lise Nørgaards univers, hvor der er genskabt et kulturhistorisk billede af en mindre provinsby i 1930'ernes Danmark i den populære TV serie Matador.