Livsstil

FANØ: Nationalparken Vadehavet strækker sig fra Blåvandshuk i nord til Tøndermarsken i syd. Området er et enestående og omfatter Vadehavet, øerne Fanø, Mandø og Rømø, samt de lave landarealer og digerne langs fastlandets kyst.

ERSTATNINGSRET: Mange har efterhånden hørt om og prøvet Pokémon Go spillet. Men hvordan er man egentlig stillet, hvis man kommer til skade, mens man spiller? En advokat i erstatningsret giver her et bud.

KATTEGATKYSTEN: Danskerne er ved at få øjnene op for den svenske kyst, når det gælder wind-, wave- og kitesurfing.

LÆSEVANER: Efter en afslappende sommer begynder hverdagen igen. Er dit barn lige begyndt i skolen? Hvis ja, så er her nogle gode fif til en lidt bedre læsestart. Skolegangen skal jo helst være både lærerig og uden besvær.

BILLIGT OG SJOVT: Sommeren og efteråret er det tidspunkt på året, hvor danskerne plejer at bruge allerflest penge. Mange vælger at tage ud at rejse, hvor der ikke skal spares på noget eller kaster sig over aktiviteter herhjemme i Danmark.

KÆLEDYR: Hunde og katte, der har været med i bilen på sommerferie, kan have oplevet at blive køresyge. Samtidig kan det være både ubehageligt og stressende for de firbenede, at sidde med i bilen på vej til sommerhuset eller sydpå.

MALMØFESTIVALEN: I dagene fra den 12. til 19. august er der kultur for alle pengene på den anden side af Øresund. Det sker når Malmøfestivalen løber af stablen med en lang række aktiviteter.

AKTIV FERIE: Bor du i København eller skal du på ferie i hovedstaden, så er der masser af aktiviteter, der kan få børnene op fra sofaen og slukke computeren.

PÅ CYKELTUR: En cykelrute rundt om Isefjorden er udvalgt til at være den bedste cykeltur for modne cyklister, der med vind i håret og godt humør kører derudad.

FORSIKRING: Hver femte dansker har været ude for et uheld på fodboldbanen, i hallen eller under løb indenfor de seneste 12 måneder. Men ifølge en erstatningsadvokat aner de færreste, hvordan de er dækket hos forsikringen i tilfælde af en skade.