Livsstil

MBT-SKO: I gennem en årrække har et schweizisk firma forsket i at udvikle en serie fodtøj, som kan bruges af motionister, sportsfolk og andre, som har problemer med knæ og ryg. Undersøgelser viser jo at næsten halvdelen af befolkningen har problemer af den art.

DINOS LEGELAND: Det nye legeland Dinos Legeland i henholdsvis Ishøj nær København eller i Fredericia er oplagte legemuligheder for børn i alderen fra nul til cirka 10 år.

KNUTHENBORG: Solen skinner denne junidag, hvor vi kører ind i den store Safaripark Knuthenborg på Lolland lige uden for Maribo ved Bandholm.

MOTION: Det amerikanske The Color Run rammer Odense i morgen den 23. maj. Deltagerne skal møde op i hvidt tøj, der med garanti ikke er hvidt, når løbet er overstået.

CYKLING: Hvis man er vild med hygge, smuk natur og motion, så bør man overveje at finde cyklen frem et par søndage i maj. Arrangørerne bag Gudenåløbet invitere nemlig til en forsmag på løjerne.

FISK OG SLANGER: Efter halvandet års gennemgribende renovering er Malmøs Akvarium genåbnet for publikum med masser af nye oplevelser for gæsterne.

MALMØ LIVE: Den 2. maj åbnede Hotel & Congress Malmø Live, som bliver Sveriges største kongreshotel, dørene i det nye center i byen, som skal lokke flere danskere over sundet til koncerter.

JURA: Når kærligheden rammer ned, så er alt dejligt og skønt. Ja, man får jo helt lyst til at flytte sammen. Men hvis kærligheden falmer, er der ingen hjælp at hente i lovgivningen, når der skal deles.

AKTIVT LIV: En ung, dansk kvinde elsker livet i London, men hun savner at kunne cykle sikkert rundt i byen. Cykelkulturen i Danmark giver en fantastisk frihed.

BABYPLEJE: En bladning af jomfruolivenolie og kalk i stedet for vand og sæbe er bedre til at rense og pleje en babys hud og forebygge røde numser.