Livsstil

VINTERLØB: Styrk formen og grib udfordringen for at løbe i smukt og kuperet terræn. Det er godt for både krop og sjæl.

JULEMARKED: Tag til Sverige og få købt alle gaverne inden jul – eller klapparne, som de hedder i det svenske.

KRYBDYR: Der er ikke kun udstoppede dyr på Naturhistorisk Museum, for i undervisningslokalerne befinder sig adskillige levende også.

VESTKYSTRUTEN: Cykelruten strækker sig fra Rudbøl i Sønderjylland med de uendelige vidder i natur og et vadehav med et rigt fugleliv til Skagen i Nordjylland, hvor de stejle klitter og sandede strande præger landskabet.

INVASIVE DYREARTER: Signalkrebsen stammer oprindelig fra Nordamerika og er indført til Danmark i 1960'erne som supplement til dansk krebseavl. Den indførte krebs er så succesfuld, at den nu kan betyde den visse død for blandt andre flere af Gudenåens oprindelige arter.

VIRTUEL: Google har netop lanceret en såkaldt virtuel safari til Kenya via Street View. Det er en rejse til hjertet af Kenyas storslåede og meget smukke natur, og rejsen kræver hverken planlægning, hoteller, booking eller flybilletter.

BØH: For første gang nogensinde inviterer Liseberg - danskernes svenske forlystelsespark - til uhygge. Det sker naturligvis i anledning af den forestående Halloween, der kalder fugleskræmsler, genfærd og edderkopper frem fra mørket.

HISTORIE: "Historiske morgener" er Nationalmuseets bud på en god og lærerig aktivitet for de morgenfriske. Man kan se moden i Matador, høre om Christian den 4.'s kvindelige bekendtskaber og se på vikingernes tatoveringer.

SPIS i DET GRØNNE: Under overskriften velkommen i Københavns forhave er der i weekenden 29. og 30. august picnicfestival ved Furesøen nord for København.

MALMØ: De kulturelle, musikalske og kulinariske oplevelser står i kø, når den store Malmøfestival 2015 løber af stablen i dagene fra den 14. til den 21. august.