Livsstil

MODESHOW: Hofteholdere, krinoliner, korsetter og torpedo-bh'er bliver vist frem på Nationalmuseet i anledning af kvindernes internationale kampdag den 8. marts.

HJEMLIG HYGGE: Et nyt eksperiment viser, at det i høj grad kan betale sig for manden at være god ved sin partner. Det udløser nemlig sex og kærlighed og giver ja, kraftigere orgasmer.

KATTEKOLDT: Selvom man er udekat og vant til at gå ind og ud af lemmen, som det passer en, så skal man have ekstra opmærksomhed om vinteren.

HUNDE: Her tre-fire uger efter julens voldsomme ædegilder, får en del hunde voldsomme og nogle gange dødelige inflammationer i indvoldene.

ISKOLDT: Med en lufttemperatur på 1 grad og en vandtemperatur på 3 grader var det "rigtig dejligt koldt" til Skagen Vinterbaderfestival.

PRODUKTTEST: Det hele begyndte med at den amerikanske kvinde Donna Harmon fra Texas i USA igennem mange år havde været plaget af allergi samt ryg og nakkesmerter.

HJERNEGYMNASTIK: Hjerner skal også have motion og træning for at holde sig i form, og vinterferien er perfekt hjernegymnastik for hele familien.

VIELSER: I dag kan man blive gift på alle tænkelige måder for eksempel i naturen eller helt oppe under himlen i en luftballon.

ARKÆOLOGI: En amatørarkæolog fandt for nylig en spansk 2-real, der er fremstillet i Mexico. Det sjældne fund er nu på Nationalmuseet.

DET KOLDE GYS: Den 23. januar er det fjerde gang, at Skagen Vinterbaderfestival skydes i gang.