Derfor hitter de firkantede trampoliner

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Har du et ønske om at købe en trampolin, er du næppe i tvivl om, at du har et hav af muligheder. Af denne grund kan det være svært at finde frem til den helt rette. I og med, at det kan virke vanskeligt, er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig model blandt udvalget.

Du skal derimod fokusere på at sætte dig godt ind i, hvad du har af behov og krav. Det er dog værd at tilføje, at det især er firkantede trampoliner, der hitter for tiden, og det er selvfølgelig ikke uden grund.

Tværtimod er der mange årsager til, at de firkantede varianter er blevet populære. Der er nemlig adskillige fordele forbundet med disse modeller. Derudover er flere og flere også begyndt at tage AirTracks til sig, såfremt de ønsker noget med mere længde, end en trampolin.

Giver en bedre hoppeoplevelse

Årsagen til, at man bør købe en firkantet trampolin er, at den giver en bedre hoppeoplevelsen. Fjedrene arbejder nemlig på en anden måde, end på en rund trampolin. Når du hopper på en rund trampolin, vil den trække dig ind mod midten, da fjedrene arbejder synkroniseret med hinanden.

Hvis man derimod hopper på en firkantet trampolin, arbejder de mere individuelt. Her vil der ikke være noget træk mod midten, ligesom dit hop ikke bliver blødgjort. Det sikrer ikke blot en højere stabilitet, men er også med til at give dig en bedre hoppeoplevelse.

Hertil er det selvfølgelig også værd at tilføje, at du får en ensartet hoppeoplevelse, uanset hvor på trampolinen du hopper. Af denne grund er det selvfølgelig altid en firkantet trampolin, der skal vælges, hvis den skal buges til springgymnastik.

Er nemmere at finde plads til

Det er naturligvis ikke relevant for alle, men har man en have med begrænset plads, er det relevant at vælge en trampolin, der er nem at finde plads til. I og med, at en firkantet trampolin er firkantet, er det muligt at finde plads til den i hjørnet af en græsplæne e.l.

Vælger du i stedet en rund trampolin, vil du opleve, at der er en del spildplads omkring den, som ikke kan bruges til noget. Hvis du har i sinde at købe en rektangulær trampolin, bør du desuden overveje at købe en variant, der kan graves ned i din græsplæne.

Derfor bør du vælge en nedgravet trampolin

Ikke alle trampoliner kan graves ned. Har du planer om dette, er det derfor vigtigt at vælge en model, der er egnet til dette. Er du i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg, bør det tilføjes, at der er rigtig mange fordele ved at vælge en model, der kan graves ned.

Er en trampolin gravet ned, er den ikke blot mere sikker. Det er også muligt at involvere den i flere lege, hvilket bl.a. kan involvere flere former for boldspil. Derudover vil den også virke mindre, når den er i gravet ned, da den ikke forstyrrer dit udsyn i din have.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.