Aktiviteter i Skagen: Hvad skal I finde på?

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Skal I på jeres første tur til Skagen, men ved I ikke helt, hvad I skal finde på? I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mange aktiviteter, som Skagen har at byde på. Hvis I leder efter inspiration til jeres tur, kan I læse med her!

Stranden og havet

Skagen er næsten omgivet af strand og hav, og du og din familie har derfor rig mulighed for at tilbringe en masse tid ved vandet. I kan både udforske østkysten og vestkysten - og I kan tage en tur til grenen! Her kan I gå fra parkeringspladsen, eller I kan tage “sandormen”, som er en lille bus, der kører folk helt ud på spidsen af grenen.

Stranden breder sig ud i kilometervis! Selvom I ikke besøger Skagen i sommermånederne, kan I stadig tage lange gåture, bygge sandslotte, udforske klitterne og måske deltage i vinterbaderfestivalen - hvis I er klar på det kolde gys.

Museer og restauranter

I Skagen bugner byen også med museer og restauranter. Vidste du eksempelvis, at Anna Ancher og Michael Ancher er fra Skagen? Til tider bliver malerparret også refereret til som Skagensmalerne. Disse to er blevet ekstremt kendte for deres smukke kunst - og man kan se deres hus udstillet i Skagen.

Den lille by byder også på en masse hyggelige gastronomiske oplevelser. De små gule huse og det lille centrum skaber hurtigt hyggen! I kan både udforske traditionel mad - men også køkkener fra andre kulturer. Steder som hyggelige restaurant skagen, også kaldet Restaurant Holger, har 4 stjernede oplevelser på menuen til dig og din familie.

Naturen

Naturen rundt omkring Skagen er noget helt andet end den, du ser andre steder i Danmark. Nordjylland adskiller sig på den måde meget fra resten af landet - jo længere nordpå du kommer, jo større er forandringerne i naturen. Markerne forvandler sig eksempelvis til hede, når man kører på Skagensvejen. Klitter og sand bliver pludselig også synligt.

I kan eksempelvis tage en tur ud til Rubjerg Knude Fyr. Foruden naturen i området, kan I også se ud over vandet. Der er den smukkeste udsigt og specielt er det smukt, hvis vinden kan holde en pause og solen står højt på himlen! I kan også køre lidt sydpå igen og tage en gåtur på Råbjerg Mile. Dette er en kæmpe sanddyne, som ligger midt inde i Nordjylland. For et øjeblik føles det som om, at du befinder dig i ørkenen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.