Røde babynumser ødelægger familiefreden

Udgivet i Familieliv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

FAMILIEFRED: Røde babynumser ødelægger familiefreden – og babys egen fred. Det er derfor både for babys men også for den øvrige families skyld, at de røde babynumser i de små hjem helt skal undgås.

Babys numse bliver ofte rød og irriteret og må derfor i behandling. Men i virkeligheden bør vi være på forkant og helt undgå de røde numser. Det er virksomheden bag produktet Olívy samt jordemødre og sundhedsplejersker varme fortalere for. Vi skal tænke bleskift på en helt ny måde.

Sunde blevaner og forebyggelse frem for behandling. Det er nøglen til at forstå produktet Olívy baby care – diaper change. En nøgle, som Maria og Cecilie Reumert Wagtmann fandt frem til via deres stærke bånd til Frankrig, hvor produktet har sin oprindelse. De færreste franskmænd kunne finde på at skifte ble på anden måde end med netop blandingen olivenolie, vand og kalk – det har de gjort i en menneskealder, og det er i dag den mest udbredte og anerkendte metode til bleskift.

LÆS OGSÅ: Elefantens vuggevise

Og netop den metode og opskrift er blevet til danske Olívy baby care – diaper change, som nu er at finde på hovedparten af alle apoteker herhjemme og hos mange danske småbørnsfamilier.

"Det er kombinationen af syre fra urin og afføring, varme, høj fugtighed og friktion, som er med til at nedbryde huden. Og det kan give den ubehagelige rødme og irritation på babynumserne. Derfor er det vigtigt, at vi som forældre gør os nogle tanker om, hvordan bleskiftet foretages", siger Maria Reumert Wagtmann.

Vand på den udsatte hud i bleområdet mange gange om dagen er hårdt for huden og renser ikke effektivt. Og sæbe frarådes til babyens meget sarte hud. Og så er der vådservietterne, som indeholder konserveringsmidler, der efterlades på huden – heller ikke gavnligt. Produktet Olívy – diaper change bør bruges ved hvert bleskift i stedet for vand, sæbe og vådservietter for at sikre den mest skånsomme og optimale rens, pleje og beskyttelse. Resultatet er en fin hud som på resten af kroppen.

"Produktet virker. Det er naturligt, mildt og skånsomt for huden, og vi anbefaler, at man bruger det, fra barnet er nyfødt. De børn, der bruger Olívy har en helt anden naturlig sund og fin hud i bleområdet. Produktet renser og beskytter huden og er sundere end de metoder, vi ellers har tradition for at benytte i Danmark. Og samtidig forebygger produktet effektivt rødme og irritation. Den positive effekt er bekræftet af både kliniske forsøg samt mange års erfaring fra hospitaler i Frankrig", siger Birgitte Hyldebrandt, privatpraktiserende jordemoder, jordemodercare.dk.

Fakta om Olívy:

• Olívy baby care – diaper change er baseret på ekstra jomfru olivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning. Indeholder hverken parfume, parabener eller andre konserveringsmidler. Allergimærket (AllergyCertified). Dermatologisk testet. Klinisk dokumenteret effekt. Anbefales af jordemødre og sundhedsplejersker.
• Renser og plejer, et alternativ til vand, sæbe og vådservietter
• Beskytter huden mod affaldsstoffer fra urin og afføring
• Forebygger rødme og irritation
• Sikrer en ren og blød hud i naturlig balance
• Kan også bruges til tør/irriteret hud på krop og ansigt hos babyer, børn og voksne.

Forhandles på apoteket samt udvalgte webshops og private klinikker.

Fås i to flaskestørrelser: 250 ml. er god til pusletasken/rækker til 1 – 1,5 måneds forbrug/vejl. udsalgspris. 99 kr.

500 ml. er god til puslebordet/rækker til 2 – 3 måneders forbrug/vejl. udsalgspris. 169 kr.

Senest ændret Tirsdag, 01 maj 2018 10:57

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.