Så stor er prisforskellen på forbrugslån

Udgivet i Økonomi
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Der er stor prisforskel på de forskellige lån, særligt når du kigger mellem traditionelle banker med en fysisk filial og onlinebanker. Når du skal låne penge, så kan det derfor være en god idé at sammenligne lån for at få et overblik over?dine muligheder, så du ikke behøver at betale mere end højest nødvendigt. LendMe er eksperter i sammenligning af forskellige lån og faktisk også Danmarks største formidler af lån til private forbrugere.? 

 

Man skal sammenligne for at finde det billigste lån? 

Der kan være mange penge at spare, hvis du kigger dig lidt omkring. Når du har tjek på din nuværende?økonomi, men du stadig leder efter det helt rette lån, så kan LendMe hjælpe dig med at få det helt store overblik på lånemarkedet. Dermed kan du tjekke det med småt og finde det billigste lån med lavest rente og færrest mulige gebyrer. Så slipper du for at betale for meget for at skulle låne penge til det du lige står og mangler. Man skal sammenligne for at finde det billigste lån.  

 

Der er flere fordele ved at vælge en onlinebank? 

Når du skal finde frem til et sted at låne penge, kan du selvfølgelig gå i banken. Her skal du redegøre for, hvad du ønsker at bruge dit lån til, og mange gange er det noget dyrere end de alternativer, der findes online. Onlinebanker er konkurrencedygtige, når det kommer til udlån af penge, og du har svar på din ansøgning mere eller mindre med det samme. Her er der ikke store filialer, der skal betales, og her er der ligeledes kun tale om eksperter i udlån til private forbrugere. Dermed kan du mange gange spare penge, sammenlignet med de traditionelle pengeinstitutter.? 

 

Så mange penge kan du spare online? 

En større undersøgelse af prisniveauet hos 25 danske banker viser, at der er 5,5 gange så stor forskel fra det dyreste lån til det billigste. I undersøgelsen blev der kigget på, hvad det kostede at låne 25.000 kroner over fem år, og her kostede det billigste lån 3.320 kroner, mens det dyreste kostede 18.440 kroner. Når det kommer til lån, er produktet det samme uanset, hvor du låner, mens prisen er vidt forskellig. Du undgår kun at vælge et dyrt lån, hvis du sammenligner tilbud fra en række forskellige banker. Hos LendMe kan du sammenligne tilbud fra 17 banker med én ansøgning, og du får svar fra bankerne indenfor en time. Du sparer en masse tid ved at bruge LendMe, mens du også med ro i maven kan vælge det bedste og billigste lån. 

Senest ændret Tirsdag, 07 juni 2022 13:15

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.