Holger Rune bor tæt på Caroline Wozniacki i Monaco

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Monaco er hjemsted for flere af tennissportens største stjerner. Det gælder også danske Holger Rune.

Når Holger Rune går rundt på gaderne i Monaco, er der en chance for, at han støder ind i andre tennisstjerner.

Det skriver Sport.dk.

Derudover er der også en chance for, at han støder ind i danske Caroline Wozniacki. Den tidligere tennisspiller har nemlig også en bolig i det luksuriøse fyrstedømme.

Derfor er det da også sket flere gange, at de to danskere er stødt ind i hinanden.

Det har Holger Rune afsløret over for B.T. i et interview, der foregik på Monte Carlo Country Club. Her træner han til daglig med andre store tennisstjerner, herunder Novak Djokovic og Stefanos Tsitsipas.

"Jeg møder faktisk tit Caroline hernede. Hun går op i min karriere og har altid været enormt sød og støttende, lige siden jeg spillede min første ATP-turnering," sagde han til B.T.

"Inden hun stoppede sin karriere, så sagde hun til mig, at hvis der var noget, hun kunne hjælpe med, så skulle jeg bare sige til."

Han forklarede, at han endnu ikke har bedt hende om gode råd. Han åbner dog for, at det kan blive aktuelt, når han én dag står i sin første Grand Slam-finale.

Og netop dette kan potentielt ske inden for nærmeste fremtid, da det danske tennistalent snart skal spille French Open.

Forud for den franske Grand Slam-turnering har flere eksperter peget på, at Rune er blandt de spillere, der kan vinde turneringen. Formår han at gøre dette, vil det være hans største bedrift til dato.
ChatGPT
Monaco er bolig for mange af tennisverdens største navne, inklusive danske Holger Rune.

Når Holger Rune bevæger sig rundt i Monacos gader, er der en sandsynlighed for, at han krydser stier med andre tennis-profiler.

Det er også muligt, at han møder den danske Caroline Wozniacki. Den pensionerede tennisspiller har ligeledes sin bopæl i det eksklusive fyrstedømme.

Af netop denne grund har de to danskere faktisk krydset stier adskillige gange.

Det er noget, som Holger Rune har delt med B.T. i et interview, der blev afholdt på Monte Carlo Country Club. Her træner han rutinemæssigt sammen med andre tennis-stjerner, heriblandt Novak Djokovic og Stefanos Tsitsipas.

"Jeg løber ofte ind i Caroline her nede. Hun viser interesse for min karriere og har altid været utrolig venlig og støttende, lige fra jeg deltog i min første ATP-turnering," sagde han til B.T.

"Hun fortalte mig før hun trak sig tilbage, at hvis der var noget, hun kunne bistå med, skulle jeg blot give hende besked."

Han påpegede, at han endnu ikke har spurgt hende om rådgivning. Men han er ikke afvisende over for, at det kan blive relevant, når han en dag deltager i sin første Grand Slam-finale.

Dette kan potentielt blive en realitet i den nærmeste fremtid, da det danske tennishåb snart vil deltage i French Open.

I opkørslen til den franske Grand Slam-turnering har flere eksperter anført, at Rune er blandt kandidaterne til at triumfere i turneringen. Hvis han opnår dette, vil det være hans mest markante præstation hidtil.

Senest ændret Søndag, 21 maj 2023 18:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.