Sund livsstil

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Foto: Pexels Foto: Pexels Foto: Pexels

Sponsoreret indhold

En sund livsstil kan være mange ting. Der findes både den mentale sundhed og så hvordan vi fysisk har det i kroppen. Der findes mange måder hvorpå du kan pleje begge dele.

 

Kombiner motion og natur

Når du bevæger dig og træner, udskiller din hjerne et vigtigt proteinstof som sørger for at nerveceller i hjernen bevares. Du vil opleve at føle dig friskere og måske også mindre stresset? 

 

en gåtur i naturen kan give det samme.Den friske luft og roen der er i naturen, er med til at få dig ned i gear, og her tanker du op, på både det fysiske og mentale.

 

Aktiviteter for krop og sjæl

Der findes mange forskellige slags motionsformer du kan dyrke, som både plejer dit mentale helbred såsom dit fysiske. 

 

Cykeltur 

En cykeltur er ofte til at overskue at få lagt ind i dagsprogrammet og de fleste har også en cykel til rådighed. Tag din cykel med ud i skoven og mærk roen fra naturen samtidig med at du får puslen op. Hvis du bliver bidt af det, kan du altid overveje at investere i cykel som er beregnet til skov-terræn. De fleste cykler kan godt være en dyr fornøjelse og du kan derfor overveje om du skal bruge et lån til cykel.

Surf

Tag ud og surf med vennerne! Der er intet som det salte havvand til at fornye energien med og med et bræt under armen er der puls garanti. Der findes gode surfmuligheder i Danmark, eksempelvis i Klitmøller kan der være rigtig gode bølger, det kræver dog en god tyk våddragt. 

Skituren 

Slå hjernen fra og lad dig suse ned af pisterne. De flotte omgivelser og kulden har en god indvirkning på både krop og sind og giver god sved på panden. Du kan med fordel tage på aktiv skiferie med familie eller venner. 

 

Hiking

Find vandrestavene frem og tag på Hiking i smuk natur. Ligesom mange af de ovenstående aktiviteter, er hiking med til at berolige dit nervesystem men giver dig samtidig sved på panden. Tyskland har skjulte perler og er klart værd at udforske, hvis du skulle hike et andet sted end DK. 

 

Kropsterapi former

 

I en travl hverdag er det vigtigt at give krop og sind en kærlig hånd. Hvis du ikke er så sportslig, så findes der forskellige kropsterapi former, hvor du både arbejder med krop og sind. Du kan med fordel undersøge:

 

  • Bodysds

  • Osteopat

  • Kranio sakral terapi 

  • Sportsmassage 

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.