Få god motion med bordtennis

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoret indhold

Det er sjovt og hyggeligt at spille spil med familien – og hvis man vælger et boldspil eller et ketsjerspil, får man oven i købet dagens motion! Derfor kan det altid anbefales at investere i fodboldmål, basketball kurve eller måske et volleyball eller tennis net til haven. På den måde kan man udnytte de udendørs arealer maksimalt, og ungerne kan få rørt sig i det daglige hele sommeren igennem.

Indendørs motion med bordtennis

Om vinteren kan det dog godt være opad bakke at få de små og mellemstore til at lege i haven. Derfor er det en god idé at kunne præsentere alternativer, så spil og leg også kan foregå inden døre.

Mange familier vælger at indrette aktivitetsrum, motionsrum eller hobbyrum i kælderen eller annekset – og her kan du med stor fordel vælge at installere eksempelvis bordfoldbold, pool, billard eller bob.

Selv om man muligvis ikke får pulsen helt i vejret ved disse spil, giver de dog både kognitiv og motorisk udfordring. Og hvis du ønsker at sætte ekstra trumf på, kan du vælge at anskaffe et bordtennisbord.

Bordtennis – en sjov og hyggelig aktivitet

Bordtennis er ikke uden grund en rigtig populær sportsgren i Danmark. Bordtennis kan spilles året rundt, da det foregår inden døre. Et bordtennisbord med net og tilhørende bolde og bat er prismæssigt overkommeligt at anskaffe – og selv om denne hobby kræver lidt plads, er det stadig til at komme om ved.

Bordtennis er forholdsvis nemt at lære, og kan spilles i flere varianter. I modsætning til mange andre indendørs spil, udfordrer bordtennis både koordinations evnen, motorikken og din udholdenhed. Det er en sport med mange finesser, hvor den rette teknik er afgørende for om du vinder eller taber.

Dit barn vil opleve at blive bedre og hurtigere, jo oftere han eller hun øver sig, og jo mere han eller hun engagerer sig i spillet. Og derfor vil bordtennis altid være et rigtig fornuftigt valg til børnefamilien, som ønsker at give ungerne en sjov og lærerig hobby for livet.

Hvad skal jeg bruge hvis jeg gerne vil spille bordtennis?

Skal hjemmet beriges med et bordtennisbord, er det vigtigt at du vælger et sådant i solid kvalitet. De fleste bordtennisborde kan klappes sammen til at fylde næsten ingen ting, hvilket er smart hvis bordet ikke skal optage al plads i rummet 24/7. Der ud over skal du have fat i bordtennisbat og bordtennisbold, og selvfølgelig et godt net.

Du kan finde alt hvad du skal bruge, på legebyen.dk

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.