Chat med Jordan på nettet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Jordan går som det første land i Mellemøsten nye veje for at få flere turister. Jordan går som det første land i Mellemøsten nye veje for at få flere turister. Foto: Jordans Turistråd.

NYE TIDER: Jordan Turistråd vil gerne være med noderne og har nu lanceret et online chatforum og et virtuelt besøgscenter, der henvender sig til kommende turister i landet.

Med de to funktioner kan man så i ro og mag hjemme i stuen finde inspiration til og planlægge sin ferie i det skønne land, der har så meget at byde på: Det Døde Hav, ørkenen og byen Petra, der er hugget ind i klipperne – for blot at nævne nogle få.

Initiativet med at gå online på den måde er det første af sin art i Mellemøsten, og målet er at gøre det lettere at kommunikere turistrådets viden ud til kommende turister.

- Disse nye tiltag giver gæster mulighed for at stille alle de spørgsmål de måtte have om turisme i Jordan og få svar med det samme fra en kvalificeret medarbejder, siger Dr. Abed Al-Razzaq Arabiyat, administrerende direktør for Jordan turistråd.

I det nye virtuelle besøgscenter er der en multimedia platform, hvor brugerne kan gå på opdagelse og for eksempel se nærmere på Petra, nøjagtig som Indiana Jones, der faktisk besøgte byen i en af filmene.

Man kan så samle sine aktiviteter og seværdigheder på en ønskeseddel og på den måde planlægge turen.

Fra København til Aqaba tager det kun fem timer med fly direkte, og i oktober kan man eksempelvis komme dertil med Apollo. Vil man på jagt efter den spændende historie og se de betagende kulturskatte er Albatros også et godt bud.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.