Et fyrtårn i rejsebranchen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bravo Tours er på alle måder vokset markant - også i højden. Bravo Tours er på alle måder vokset markant - også i højden. Foto: Fritidsmagasinet.dk

REJSEMESSE: For 16 år siden kom en lille ny til verden - i rejsebranchen. Men efter princippet hellere lille og vågen - end stor og doven - er Bravo Tours vokset sig stor. Så stor, at selskabet nu er Danmarks tredjestørste rejseselskab.

Bravo Tours er i år gået i højden på rejsemessen "Ferie for Alle" 2015 i Herning.

- Vi symboliserer jo lidt med standen, at vi er blevet et fyrtårn i rejsebranchen. Vi er nu tredjestørst i Danmark, men det har aldrig været et mål i sig selv, siger direktør Peder Hornshøj.

Rejser til familie og venner

Hemmeligheden bag Bravo Tours succes er Peder Hornshøj ikke i tvivl om - gode oplevelser til de rigtige priser:

lesbos-bravo-tours- For nylig viste en YouGov.com, hvor 75.000 danskere blev spurgt om deres holdning til forskellige danske virksomheder, at Bravo Tours er det rejseselskab, man helst vil anbefale til familie og venner.

Humøret er derfor sprudlende på Bravo Tours stand, hvor nogle af selskabet 80 ansatte forsøger at holde trit med de mange spørgsmål om rejser fra Langtbortistan til Lesbos.

Jorden rundt på 16 dage

Bravo Tours har da også flere gode nyheder til gæsterne. Blandt andet kan man komme jorden rundt på 16 dage - noget hurtigere end i Jules Vernes tid, hvor man tog 80 dage om det samme! Jordomrejsen er dog delt i etaper. Det første er Grand Explore West:

Den går først til Island, hvor man ser Den Blå Lagune, så New York med Frihedsgudinden og Empire State Building. Herefter følger frodige og meget grønne Costa Rica, Jamaica med rytmer, palmer og skønne sandstrande, før turen går videre til Miami i Florida, USA. Azorerne midt i Atlanten følger, og turen slutter i Danmark.

- Det hele er i eget privatfly til de 158 gæster, der har faste pladser. Det bliver som at køre i en bus jorden rundt, og interessen for denne jordomrejse er enorm, fortæller Peder Hornshøj.

Bravo Tours optimisme er tydelig - og selskabet fik også for nylig et helt nyt hovedkontor.

ferie-for-alle-bravo-tours- Der sker mange spændende ting, og vi forsøger hele tiden at gøre det lidt bedre. Men nogle gange er det svært at fatte, hvor hurtigt det er gået. Hvis nogen havde sagt for 16 år siden, at vi ville runde en milliard i omsætning, så ville jeg ikke have troet dem.

Bravo Tours har 120 danske rejseleder på de mange destinationer. Lige nu kan du vinde en rejse for to med Bravo Tours og Fritidsmagasinet her.

Senest ændret Lørdag, 21 februar 2015 08:49

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.