Nemt at finde en ferie for alle

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ferie for Alle har i år Tyskland som samarbejdspartner. Ferie for Alle har i år Tyskland som samarbejdspartner. Foto: Fritidsmagasinet.dk

REJSEMESSE: Igen er årets rejsemesse i Herning "Ferie for Alle" et overflødighedshorn af skønne rejsemål til nær og fjern. Rejser er netop "for alle", og det ses i Herning, hvor unge og ældre er lige ivrige efter at finde den perfekte ferie.

Hallerne i Herning er i denne weekend en myretue af ferieglade mennesker, der går med små poser propfyldte af brochurer med destinationer og løfter om den perfekte ferie.

- Vi er med her i Herning hvert år, fortæller Robert Nygaard fra Hjørring.

Udlandsrejser og camping

Sammen med hustruen Else er han i den store hal med udlandsrejser til europæiske destinationer.

ferie-for-alle-kupon-vind- Det er egentlig camping, vi går efter, men vi kan også godt lide charter. Vi finder inspiration ved at kommer her, siger Rober Nygaard.

De er i færd med at udfylde en af de kuponer, som mange af standene har liggende. For kunne man vinde en rejse, så er det da heller ikke så ringe endda.

Parret har rejst meget i Thailand, Egypten og Asien.

- Men vi har snakket lidt om Cypern denne gang. Det er også vores datter og svigersøn, der vil have os ud at rejse, siger Else Nygaard.

ferie-for-alle-suncharterSunCharter i hopla

På SunCharters stand er humøret som altid i top. Glæden er til at tage at føle på, for de besøgende har taget godt imod rejseselskabets lille gimmick med en blå bus.

- Vores navn er slået godt fast, kan vi mærke. Vi har haft rigtig mange interesserede på standen, så vi kan kun være tilfredse, siger Søren Kjellerup.

Han er tydeligvis i sit es, når han står med kunderne og laver sjov samtidig med, at han forklarer, fortæller og vifter med armene.

- Vi er charter, som man forventer, at det skal være. Vores rejsemål er gode og kendte, og det betyder, at kunderne kommer igen.

SunCharter har hovedkontor i Tilst ved Århus og er et danskejet selskab.

Senest ændret Lørdag, 21 februar 2015 16:22

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.