Campingferie i sensommeren

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

CAMPING: Hvis I synes, at der skal ske noget nyt, eller vejret ikke er så godt, så spænder I bare vognen på krogen og kører videre. Sådan er camping i en nøddeskal.

Samtidig er campingferie er ikke nogen dyr ferieform, det koster fra 200 kr. og opefter for en familie per døgn af bo i egen campingvogn eller telt i højsæsonen.

- Man behøver jo ikke at investere i en stor dyr campingvogn, når man springer ud i at campere første gang, siger formanden for Camping Branchen, Lisbeth Rasmussen.

Der findes nemlig et stort udvalg af pæne brugte campingvogne til meget fornuftige priser, som kan danne rammen om ikke kun familiens sommerferie, men også mange andre ferier de kommende år.
Bliver man træt af campingvognen efter nogle sæsoner, så er det let at omsætte til en ny og måske større vogn.

Køber man campingvogn hos en af Camping Branchens medlemmer kan de desuden tilbyde forskellige typer finansiering nogle endda uden udbetaling.

Men camping behøver ikke kun betyde ferie i campingvogn. Faktisk har teltferien fået en renæssance og bliver stadig mere populær i takt med udviklingen af de nye moderne telte, som slås op på få minutter, så man både har opholdsrum, soveværelse, børneværelse og opbevaringsrum i en håndvending.

Så uanset om man har stor bil, lille bil, cykel eller motorcykel, så kan alle komme på camping – og sæsonen fortsætter ind i efteråret.

 

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:56

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.