×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Billige rejser med Suncharter

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

SPONSORERET INDHOLD: Fritidsmagasinets læsere har nu mulighed for – på rejser med Suncharter – at få rabat på charterferien til sydens sol, palmer og strandliv i Tyrkiet eller Bulgarien.

Fritidsmagasinet er glade for at arbejde sammen med Suncharter fordi:

• Det er et mindre, 100 % danskejet rejsebureau.
• Suncharter bruger udelukkende danske guider.
• Suncharter har alene fokus på Bulgarien og Tyrkiet, der har et prisniveau for alle
Rejser med Suncharter er klassisk charterferie, der henvender sig til singler, par og børnefamilier, som vil slappe af og nyde livet.

Sådan gør du:
Gå ind på www.suncharter.dk og klik på rejsemål.
Når du booker din rejse skal du blot skrive koden FRITID987 i feltet Gavekort/kampagnekode. Så kan Suncharter se, at du er læser af Fritidsmagasinet – og trækker 300 kroner fra prisen per rejsende. Dog ikke på nedsatte rejser eller rejser med børnerabat. God fornøjelse.

Suncharters destinationer
Suncharter har 11 hoteller i Alanya og fem hoteller i Marmaris. Hotellerne spænder fra meget luksuriøse hoteller med store, dejlige pools til budgethoteller, der tilbyder et komfortabelt ophold.

Tilsvarende spænder destinationerne og hotellerne i Bulgarien bredt. Her tilbyder Suncharter 9 hoteller i Golden Sands, 11 i Sunny Beach, 2 i Sveti Vlas og 3 i skønne, gamle Nessebar.
Suncharter er registreret i Rejsegarantifonden som medlem nr. 1700.

Alanya
Det store Taurusbjerg fortæller de rejsende, at de er kommet til Alanya. Ferieresortet ligger på en halvø, der går ud i det skønne Middelhav, og det er et af Tyrkiets mest kendte feriesteder. Tusindvis af danskere valfarter hvert år hertil på charterferie, for her er mere end 20 kilometer sandstrand, der blot ligger og venter på feriegæsterne. De to hovedstrande er Belediye Plaji og Kleopatra-stranden, der ligger mod vest.

Marmaris
Feriestedet Marmaris er blandt andet kendt for at være der, hvor Dronning Margrethe og Prinsgemalen var på bryllupsrejse. Stedet har da også en ganske speciel stemning, god mad og en dejlig natur. Marmaris er også kendt for et levende natteliv, hvor både unge og ældre giver sig hen i den tyrkiske nat. Marmaris ligger tæt på spektakulære oldtidsbyer og naturfænomenet Pamukkale, hvor kalk fra det varme vand har formet store, kridhvide "skåle".

Golden Sands
Hovedattraktionen i Golden Sands er det gyldne, skønne sand, der har givet navn til ferieresortet. Som feriested er Golden Sands toppen, og man finder mange og gode hoteller langs med kysten. Mange anser Golden Sands, der ligger tæt ved storbyen Varna, for at være et af Bulgariens bedste feriesteder.

Sunny Beach
Hvis man er ung eller yngre og klar til fest, så er Sunny Beach bedst. De unge nyder godt af Bulgariens lave priser, så alle kan være med. Fest og farver præger byen, der aldrig sover. Det er ikke her, man skal søge hen for at finde den stille familieferie, og det er de unge klar over. De kommer her for at hygge sig på stranden og i byen – dag og nat.

Sveti Vlas
Den lille kystby Sveti Vlas ligger tæt ved Sunny Beach, men har charme og skønhed i behold. Der er omkring 3,5 kilometer ind til Sunny Beach og ni kilometer til den historiske by på Nessebar. Sveti Vlas er en charmerende og meget typisk bulgarsk kystby, der varmt kan anbefales for par og børnefamilier, der vil have aktiviteter, forretninger og gode udflugtsmål tæt ved.

Nessebar
Den oldgamle by på halvøen ud i Sortehavet, Nessebar, er betagende. Intet mindre. Nessebar skal ses og opleves, hvis man er i Bulgarien. Feriegæster føler sig hensat til svundne tider, og der er ikke noget mere romantisk end at indtage sin mad på en af Nessebars restauranter med udsigt ud over Sortehavet. Området ligger i det sydøstlige Bulgarien, hvor vandtemperaturen i sæsonen er mindst 25 grader.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 08:06

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.