×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Charterrejser classic

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
SunCharter satser på klassiks charterferie. SunCharter satser på klassiks charterferie. Foto: SunCharter.

SOL OG SOMMER: Charterrejser behøver ikke være så komplicerede. Hos SunCharter holder man sig til den gode gamle opskrift på charterferie – solsikre destinationer og gode hoteller.

guides2013Rejsemessen "Ferie for Alle" i Herning er i år så velbesøgt, at den formentlig kommer til at slå sidste års publikumsrekord på 63.840 besøgende. På messen er der rejsetilbud fra hele verden – ja, hele kloden er tilstede i de mange haller i Herning.

Fra standene lokker sælgere med storbyferie i Europa, jungleture i troperne eller Himalayas himmelske højder. Men det er også muligt at finde noget mere jordnært. Og det er der mange, der tilsyneladende har fået lyst til:

- Hos SunCharter er vi tilhængere af rejsebranchens gamle dyder. Vi kan lide charter classic; altså den gode, velkendte charterferie, hvor man får sol, god mad og et godt hotel til overkommelige priser, siger direktør Søren Kjellerup.

Bulgarien er skøn
Det er der tilsyneladende mange, der har fundet ud af, for standen er velbesøgt og spørgsmålene til destinationerne er mange. Og så kan man jo lige deltage i en konkurrence også:

300soerenkjelleup- Ja, jeg skal lige deltage i konkurrencen. Vi rejser en del, så det ville da være dejligt at vinde. Vi har rejst flere gange med SunCharter til Bulgarien. Det er et dejligt land, siger Joan Christensen fra Ringkjøbing og smiler ved tanken.

Sammen med sin mand er det blevet til både Sunny Beach og Golden Sands.

- Men fremover bliver det Golden Sands, for Sunny Beach er mest for de unge. Vi vil gerne derned igen, for der er sol og varme og samtidig rigtig billigt, forklarer Joan Christensen.

SunCharter er dansk
I år har SunCharter foruden Bulgarien også fået Alanya og Marmaris på programmet, og det er noget helt nyt.

- Vi har traditionelt fokuseret på Bulgarien, men nu udvider vi. I 2015 kommer så Grækenland med, men vi udvider i et tempo, så vi kan betjene vores gæster ordentligt. Her er man aldrig et nummer i rækken, siger Søren Kjellerup.

SunCharter er et danskejet rejsebureau med danske guider, og sådan bliver det ved med at være:

- Her bliver der til gengæld ikke ændret noget. Det er utroligt vigtigt, at gæster og guider forstår hinanden. Her er ikke noget svensk eller norsk, som man skal forholde sig til. Vi vil bare give folk en god ferie, som de forventer, når de tager på charterrejse.

SunCharter flyver ud fra Billund, Aalborg og Københavns Lufthavne.

Du kan læse mere om SunCharter her.
På Fritidsmagasinets Facebook-side kan du deltage i en konkurrence arrangeret i samarbejde med SunCharter – læs mere her.

Rejsemessen "Ferie for Alle" i Herning slutter i dag søndag klokken 17.00.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:16

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.