×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Afventende feriegæster

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danskerne holder igen lige nu med køb af sommerferrie. Danskerne holder igen lige nu med køb af sommerferrie. Foto: Star Tour.

USIKKERHED: Lige nu er der et fald på 10 procent i antallet af familier, der har købt sommerrejse. Det er blandt andet tilfældet hos Tui, der er er Danmarks største rejsearrangør.

Selvom antallet af par uden børn, der har købt rejser, er steget, så er det alligevel med lidt spænding at rejseselskabet kigger hen mod sommerene.

- Det er med let klamme håndflader, vi ser på vores salgskurver for familier her i sommersæsonen. I bedste fald venter familierne længere end før med at bestille sommerferien, måske fordi de håber på lavere priser, eller stadig overvejer dansk ferie, og i værste fald har de allerede besluttet sig for en ferie hjemme, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Faldet på 10 procent over hele sæsonen og altså også i skoleferien. Star Tours modsvar er derfor en massiv kampagne med store rabatter, der skal vise, at familier kan komme sydpå til overkommelige priser.

- Vi skal finde ud af, hvad det er, der holder familierne fra at bestille en rejse. Hvis det er ønsket om ferie i den danske sommer, håber vi alligevel at kunne lokke dem med sydpå, fordi vi faktisk kan matche prisen på en dansk campingferie, siger en håbefuld Stig Elling.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:15

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.