×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 143

Sejlads ved Tyrkiet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Udsigt fra den traditionelle træbåd, en gulet, som her i den tyrkiske skærgård ved Antalya. Udsigt fra den traditionelle træbåd, en gulet, som her i den tyrkiske skærgård ved Antalya. Foto; Apollo Rejser.

SKÆRGÅRD: Et skærgårdskrydstogt er blevet det nye sort, når det gælder lidt anderledes ferie i Middelhavet.

Mange har således allerede booket et krydstogt fra Alanya og fra Kroatien, lyder det fra Apollo Rejser.

- Skærgårdskrydstogter i en lille traditionel træbåd, som vi har haft i et par år nu, er kommet overordentligt flot fra start i år. Et skærgårdskrydstogt indfrier manges ønsker, blandt til slow-food, ægte nærvær og en ferie i pagt med natur og lokalkolorit, siger Rikke Koks Andreassen, der er kommunikationschef i Apollo.

Det er primært kvinder, der tager initiativ til at booke et skærgårdskrydstogt, og mange af dem er i en venindegruppe, mens andre har mand og børn med.

Det ene skærgårdskrydstogt stævner ud fra Antalya, og ruten går til Olympus, videre til blandt andet Adrasan Çavus-bugten, Demre og Gökkayabugten. Gæsterne sejler i den traditionelle træbåd, en gulet, hvorfra skærgårdens naturskønhed kan opleves på tæt hold.

Det andet populære skærgårdskrydstogt i Tyrkiet stævner ud fra Marmaris, og også her opleves den storslåede skærgård ved Tyrkiets sydvestkyst. Der sejles ligeledes i den traditionelle tomastede træbåd. Ruten går fra Marmaris til Fethiye og retur til Marmaris.

Det kroatiske skærgårdskrydstogt starter i Split og tager gæsterne med rundt i det turkise Adriaterhav.

Det er muligt at komme på skærgårdskrydstogt både fra Billund og Kastrup.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.