Lækker rejse

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Peter Beier med en kakaobælg fra plantagen i Den Dominikanske Republik. Peter Beier med en kakaobælg fra plantagen i Den Dominikanske Republik. Foto: Spies Rejser.

SØDE STUNDER: Spies og Peter Beier chokolade samarbejder nu om rejse til Peter Beiers kakaoplantage tæt ved Punta Cana.

Spies Rejser har i forvejen Den Dominikanske Republik i deres program, og derfor opstod ideen om at tilbyde 200 feriegæster en ganske særlig oplevelse med et besøg på plantagen.

- Mad- og vinrejser har man kendt i mange år, men chokoladerejser er nyt. Chokolatier Peter Beier og hans stab vil vise de mange gæster rundt i forbindelse med vores afgange med vores eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia den 1. og den 15. januar, fortæller produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Spies Rejser er i øvrigt flyttet til nye lokaler nær Field's i Ørestad, og her kommer deres nye auditorium i brug i forbindelse med et allerede udsolgt arrangement den 21. maj, hvor 150 gæster kommer for at høre om "Chokolade og Caribien".

– Fremover vil vi lave en række rejseaftener, hvor vores gæster inviteres til informationsmøder med vores egne rejseeksperter. De kan skabe forventningens glæde, og den er jo en vigtig del af ferieoplevelsen, siger Carlos Cebrian.

Du kan læse mere om Spies og Peter Beier her.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:45

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.