Flydende yoga i caribiske bølger

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ferie kan holdes på mange måder. Ferie kan holdes på mange måder.

BALANCE: Den caribiske ø Aruba er et rent eldorado for de, der i ferien sætter pris på vandaktiviteter.

På Spies' hotel Manchebo Beach Resort & Spa kan man udøve en af de mere kuriøse og spektakulære: yogaundervisning til havs på et surfbræt. Navnet på den nye dille er Paddleboard Yoga.

- Hvis man ønsker at være ét med naturen, nyde det smukke vand og samtidig udfordre sig selv med alt, hvad det indebærer i form af balancekunst, vind og bølger, er Paddleboard Yoga et must under ferien. Og det 28 grader varme havvand gør det til en fornøjelse at padle rundt på havet, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Manchebo Beach Resort & Spa tilbyder den meget populære undervisning flere gange om ugen. Den flydende yogaundervisning ledes af den svenske instruktør Rachel Brathen.

Undervisningen indledes med, at deltagerne padler op ad kysten til Arubas såkaldte "High Rise Area" hotelområde. Her ud for er vand og vind roligere end ud for Manchebo Beach Resort & Spa. Derefter venter en lektion på en time, hvor deltagerne udfører forskellige yogastillinger på surfbrætter, der er fortøjet til pæle i havet.

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:27

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.