Spies fly med mere benplads

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Feriegæster, der flyver med Spies, får nu mere plads til benene. Feriegæster, der flyver med Spies, får nu mere plads til benene. Foto: Spies Rejser.

KOMFORT: Thomas Cook Airlines Scandinavia, der er Spies' eget flyselskab, har nu modtaget sit første A321-fly med ny kabineindretning. Det betyder, at passagerer får omkring fire centimeter mere plads til benene.

Spies-gæster har allerede testet flyet de seneste par uger. Flyet er nu identisk med de seks helt nye fly, der bliver en del af flåden fra oktober og frem. Renoveringen har kostet omkring otte millioner kroner - hvert af de nye har en "vejledende udsalgspris" på omkring 600 millioner kroner.

– Men pengene er givet godt ud, for den ekstra benplads har vakt glæde hos gæsterne. Det har skabt mere ro i kabinen, at de "højeste" gæster ikke nødvendigvis behøver at rejse sig for at strække benene, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Flyene kommer til at flyve fra hele Skandinavien og får plads til 212 passagerer hver.

De produceres på Airbus' fabrik ved Hamborg, og specielle vingetipper giver en besparelse på fire procent brændstof.

Fritidsmagasinet.dk og Spies rejser har netop indledt et samarbejde om billige rejser til Alcudia og gæster på disse ture, kan også opleve den nye komfort.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.