×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Rejse under træet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danskerne brugte flere penge på rejsegavekort i 2013. Danskerne brugte flere penge på rejsegavekort i 2013. Foto: FDM Travel.

GAVEKORT: Danskerne brugte flere penge til rejsegavekort i år. Gavekort til rejser var populære under juletræet i år. Faktisk blev der brugt et par hundrede mere på gavekortene i forhold til julen 2012.

I gennemsnit lød rejsegavekortet på 3.300 kroner, viser en opgørelse af solgte gavekort i december hos FDM travel. I 2012 var det på omkring 3.000 kroner.

- Rejsegavekort er de seneste år blevet en populær julegave, da det er en gave, der holder værdien. Og nu har man en anledning, og så er man sikker på, at rejsen bliver til noget, siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Få mest ud af gaven
Er man en af de heldige, der har fået en rejse i gave, kan man med fordel booke rejsen i god tid. På den måde for man mest for pengene.

- Det er ofte partnerne, der forkæler hinanden med en rejse eller bedsteforældrene, der inviterer børn og børnebørn med på en rejse, så de kan få en fælles oplevelse. Men det skal også passe med eksempelvis arbejde og skole. Derfor vælge de fleste at lade modtageren bestemme, hvornår rejsen skal finde sted, siger Jan Lockhart.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:19

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.