Kør selv-ferie til fordelspris

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Spar penge ved at rejse på læserrejse med Fritidsmagasinet og Happydays. Spar penge ved at rejse på læserrejse med Fritidsmagasinet og Happydays. Foto: Happydays.

SPONSORERET INDHOLD: Du kan nu spare helt op til 300 kroner per person på kvalitetshoteller i Europa sammen med Happydays og Fritidsmagasinet.

Fritidsmagasinet samarbejder nemlig med rejsearrangøren Happydays, der tilbyder kør selv-ferier i hele Europa - så der er ingen grund til at vente med at bestille. Det bliver ikke billigere.

Ferie med smil

Alle de lækre hoteller er testet af Happydays, og der samarbejdes kun med kvalitetshoteller, hvor man som gæst oplever et højt serviceniveau, og hvor man modtages med et stort smil ved ankomsten.

Mange af hottellerne har "lidt ekstra" med i pakken, som gør ferieturen til noget særligt. Det lille ekstra kan være en vinsmagning, en velkomstdrink eller entre til en seværdighed.

Sådan får du rabat på ferien

Du får din medlemsrabat, når du oplyser rejsekoden "Fritidsmagasinet" til Happydays – både ved online- og telefonisk bestilling. Rejsekoden er din garanti for, at der fratrækkes en rabat på de udvalgte hoteltilbud. Der ydes rabat på kr. 150,- pr. person ved ophold på op til 3 overnatninger og kr. 300,- for ophold med mere end 3 overnatninger).

Happydays, der har kontor i Frederikshavn, består af 38 medarbejdere med en fælles vision om at skabe rejser – med glæde.

Læs mere om de aktuelle tilbud på hotelophold lige her: Billig ferie.

happydays-ferie-rejser

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 08:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.