Hold din sommerferie i Alperne

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Oplev Østrigs skønne alper, der er som taget ud af et maleri. Oplev Østrigs skønne alper, der er som taget ud af et maleri. Foto: Happydays.

SPONSORERET INDHOLD: De fleste kender Alperne, som de ser ud om vinteren. Men om sommeren ændrer de karakter og bliver til stejle, grønne græsgange, forrevne klipper og smukke landskaber. Nu kan du få rabat på din romantiske ferie til Zillertal i Østrig.

På en ferie i Alperne kan du nyde den friske alpeluft og opleve landskaber som taget ud af en reklame for chokolade.

hotel-alpina-oestrig-sommer-ferie-rejserFerie i Alperne

Zillertal er virkelig det helt perfekte sted, hvis man ønsker at være i naturen sammen med dem, man holder af.

Fritidsmagasinet og Happydays tilbyder et ophold med 300 kroner i rabat på det smukke og meget hyggelige Hotel Alpina, der ligger omkring 65 kilometer fra Innsbruck.

Sommer i Tyrol

Hotel Alpina ligger midt i Østrigs smukkeste bjerge, og turen gennem dalen er en oplevelse i sig selv.

- En sommer i Tyrol er præcis så romantisk, som man kender det fra filmen. Man får virkelig oplevet det autentiske Østrig på denne ferie, og vi er glade for at samarbejde med Fritidsmagasinet om denne tur, siger Flemming B. Vilhelmsen fra Happydays.

Den inddæmmede sø Schlegeisspeicher er med til at give det helt rigtige postkortindtryk fra ferien.

Vandreture i Tyrol

Et godt turforslag er en køretur på 97 kilometer til bjergmassivet Hohe Tauern og videre til byen Fusch (97 km). Her finder man den legendariske panoramavej Großglockner Hochalpenstraße.

Her får man oplevelsen af højderne på en helt ny måde, ja, luften er frisk på en måde, som de fleste ikke før har oplevet.

- Jeg vil dog klart også anbefale en af de mange vandreture. Eksempelvis langs Ørnevejen, og naturparken Zillertaler Alpen lige syd for Hotel Alpina, siger Flemming B. Vilhelmsen.

pige-bjerge-oestrig-ferie-rejserBillig sommerferie

Fritidsmagasinet og rejsearrangøren Happydays, der er eksperter i kør-selv-ferier i Europa, tilbyder dig en rabat på 300 kroner på udvalgte rejser.

Hotellerne er alle godkendt af Happydays, der alene arbejder sammen med hoteller med høj standard. Man modtages med et smil, og de fleste af hotellerne har "lidt ekstra" - en velkomstdrink, entre til en særværdighed eller noget helt tredje.

Du skal blot oplyse koden "Fritidsmagasinet" til Happydays - både ved telefonisk bestilling eller online.

Bestil din sommerferie i Alperne her.

Læs om de øvrige gode tilbud med rabat på hotelophold her: Billig ferie.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 08:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.