Ferie på Citronkysten ved Gardasøen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Hotel Limonaia ved Gardasøen har den skønneste udsigt. Hotel Limonaia ved Gardasøen har den skønneste udsigt. Foto: Happydays.

SPONSORERET INDHOLD: Den gode ferie har man, når natur, kultur og romantik går op i en højere enhed - som det opleves i den ganske lille, romantiske fiskerby Limone Sul Garda. Nu kan du oven i købet få rabat på din næste ferie dertil.

Limone Sul Garda er nemlig kommet med blandt de udvalgte rejser i samarbejdet mellem Happydays og Fritidsmagasinet, hvor du kan få 300 kroner i rabat på opholdet.

gardasoen-ferie-rejserGardasøens skønhed

Navnet, Limone Sul Garda, eller Citronkysten kommer af de mange citron- og olivenlunde, der går helt ned til Gardasøens klare, blå vand.

- Gardasøen er lige her på denne dejlige plet det ypperste, man kan forestille sig - det er naturens skønmaleri. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde Fritidsmagasinets læsere opholdet med rabat, siger Flemming B. Vilhelmsen fra Happydays.

Citronkysten ligger nærmest som hugget ud af de stejle bjergskråninger på Gardasøens nordvestlige side.

Ferie ved poolen

Hotel Limonaia befinder sig i udkanten af den lille fiskerby ved bjergskråningernes terrasser. De små hyggelige fiskerhuse og byens krogede gader giver en autentisk oplevelse af at være århundreder tilbage i tiden.

Ganske tæt rundt om hotellet ligger Limonaias egen park med cypresser og oliventræer. Hotellet har både en udendørs pool i parken og en indendørs pool, så der er gode muligheder for at boltre sig i vandet. Børnene har naturligvis deres helt eget bassin.

Fra poolen kan man så nyde den maleriske udsigt ud over det blå vand i Gardasøen med de stejle bjerge som baggrund. Skønnere bliver det ikke.

ferie-rejser-gardasoen-laeserrejseItaliensk atmosfære på ferien

Den lange strandpromenade ligger nogle få stenkast fra hotellet. Her er der italiensk atmosfære, når det er bedst. Det er en fornøjelse at slentre hen ad promenaden og indsnuse stemningen.

- Tæt ved hotellet er der desuden et lille vandfald, der nærmest indgyder beskueren en meditativ stemning - det er ren afslapning at være på ferie hertil, fortæller Flemming B. Vilhelmsen.

Med Hotel Limonaia som udgangspunkt vælger mange at køre de 66 kilometer til kystbyen Sirmione, hvor man blandt mange andre ting kan beundre det smukke slot Scaliger, hvis tidligste dele kan dateres helt tilbage til 1300-tallet.

Rejse med rabat

Happydays, der er eksperter i kør-selv-ferier i store dele af Europa, tilbyder sammen med Fritidsmagasinet en rabat på 300 kroner på udvalgte rejser.

Der er tale om ophold på kvalitetshoteller, der alle er testet af Happydays. Her finder man det lille "ekstra", som giver den perfekte rejseoplevelse. Det kan være entre til en seværdighed, en velkomstdrink eller andet, der giver en god oplevelse.

Når du bestiller dit ophold hos Happydays skal du blot oplyse "Fritidsmagasinet". Det gælder uanset, om du bestiller per telefon eller online.

Bestil din billige rejse til Gardasøen her.

Læs om de øvrige gode tilbud med rabat på hotelophold her: Billig ferie.

Senest ændret Torsdag, 23 august 2018 12:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.