Ferie under Afrikas sol i Kenya

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kenya har et rigt dyreliv og en storslået natur. Det tiltrækker danske turister i tusindvis. Kenya har et rigt dyreliv og en storslået natur. Det tiltrækker danske turister i tusindvis. Foto: African Spirit.

KENYA: Safarirejser til Syd- og Østafrika bliver mere og mere populære. Det betyder, at flere og flere rejsebureauer har safariture på programmet.

Det seneste skud på denne form for turisme på den afrikanske savanne kommer fra Afrika Spirit, der så dagens lys i september sidste år.

LÆS OGSÅ: Hold ferie i Gabon og se African Cup 2017

Nu tilbyder Afrika Spirit en række safariture i Østafrika med tolv forskellige rejser. Målet er at sende 2000 gæster til Østafrika i 2017.

Safari i Afrika

De nye safarirejser går til Kenya, Tanzania og Uganda, mens Zanzibar og Mombasa-kysten er kombinationsmuligheder til safarioplevelserne men også selvstændige rejser.

Hele fire ud af de tolv rejser er med dansk rejseleder, og de resterende er med engelsktalende rejseleder.

Direktør Jan Lockhart, der er administrerende direktør i NG Travel Group, hvorunder Afrika Spirit hører, mener, at der er et stort potentiale for rejser til mange steder i Afrika ikke mindst Øst- og Sydafrika.

God vækst i Afrika

Rejserne til Sydafrika er da også allerede blevet godt modtaget af danskerne, og Afrika er da også meget og mere end, vi lige tror.

- Otte ud af verdens 26 mest voksende økonomier er faktisk afrikanske, og det bobler simpelthen af nytænkning og god energi dernede, ligesom klima, dyreriget og ikke mindst de kridhvide strande giver oplevelser for livet, fastslår Jan Lockhart.

Et af safarirejserne i Østafrika er til Kenya til den store nationalpark Masai Mara, der er udgør en lille del af en af verdens tætteste bestande af vilde dyr, som holder til på savannen, nemlig Serengettisletten, der er større end Jylland.

I Masai Mara trækker millioner af dyr hvert år frem og tilbage fra nord til syd på kæmpesletten og følger regntiden og dermed fødemulighederne.

The big Five

Safarirejsen består af ture i jeep til Masai Mara, hvor man kan opleve gazeller, gnuer og zebraer, der græsser, mens rovdyrene ligger på lur.

I denne storslåede natur ses også de såkaldte "Big Five", det vil sige elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard.

Under rundturen i Masai Mara bor man i lodges, der er placeret tæt ved vandhuller, hvor dyrene kommer for at drikke.

Derfor kan man komme ganske tæt på de store dyr. En ballontur i Masai Mara med champagne og morgenmad er også en mulighed.

I Karen Blixens fodspor

En anden safarirejse har titlen "Kenya Safari – i Karen Blixens fodspor", og den er også med dansk rejseleder.

Her indgår den store nationalpark Tsavo East, hvor man også finder et enormt antal vild dyr blandt andre "røde" elefanter, bøfler, kudu, girafgazeller, den gule bavian, geparder og leoparder.

I horisonten kan man få et kik til Mt. Kilomanjaro, de er Afrikas højeste bjerg.

Rundrejsen sluttes med en uges badeferie i Mombasas området ved det Det Indiske Ocean, hvor hvide strande og azurblå bølger nydes.

Senest ændret Fredag, 03 februar 2017 12:18

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.