Få råd til drømmerejsen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Maldiverne er et drømmerferiested for mange. Maldiverne er et drømmerferiested for mange.

FERIE TIL SKØNNE DESTINATIONER: Måske er det det kolde vintervejr, som har gjort, at du har besluttet, at du vil ud på en længere rejse væk fra Danmark - ellers kan det være, du i lang tid har gået og planlagt en helt bestemt rejse, som du altid har drømt om.

spartLige meget hvad grunden er, kan der i den kedelige februar måned opstå et stort behov for at komme væk. Dog er det ikke sikkert, at december måned har gjort noget godt for kontoen, og du har derfor måske ikke råd til drømmeturen. Heldigvis er der gode, nemme og smarte måder hvorpå du kan få råd til drømmerejsen.

LÆS OGSÅ: Solferie i paradiset på Maldiverne

Udnyt tilbud og dealsites

Hvis det endelig er din tur til at forkæle dig selv med en lang tid til udlandet, kan du hurtigt spare penge ved at udnytte de mange dealsites, der findes.
Efterhånden er der kommet rigtig mange forskellige hjemmesider, som ikke kun tilbyder de sædvanlige deals, du måske er vant til som eksempelvis restaurantbesøg og wellnessbehandlinger.

Mange dealsites tilbyder nemlig også rejser til alle tænkelige steder i verdenen med rabat, hvilket også betyder, at priserne er ekstremt billige på grund af den høje konkurrence. Det kan derfor godt betale sig at tage et kig her, hvis man ellers synes, at drømmerejse vil blive lige lidt for dyr i forhold til budgettet.

Lad ikke lejligheden stå tom

Når du er ude at rejse, står dit værelse, din lejlighed eller dit hus bare tomt. Men det er næsten ærgerligt, når den nemt kan være til glæde og gavn for andre, imens du alligevel er ude og nyde din velfortjente ferie.

En af årsagerne til, at mange ikke bryder sig om at leje deres bolig ud, er, at de er en smule utrygge med, at fremmede skal leje sig ind i sit hjem. Heldigvis kan du eksempelvis med Airbnb selv godkende de folk, der skal bo i din bolig, så du sørger for, at det er nogen, du har tillid til.

Samtidigt tilbyder platformen et system, hvor folk har bedømmer hinanden – du kan derfor hurtigt se ud fra tidligere bedømmelser, om udlejere har været glade for at have netop dem på besøg, eller om det er nogen, du skal vige udenom. Det er altså en nem og rimelig sikker måde at tjene penge på til ferien, selvom der er eksempler på det modsatte.

Fleksibel finansiering af rejsen

Hvis det ikke er muligt for dig at udnytte ovenstående muligheder, er det altid en mulighed at tage et kviklån, hvis du skal bruge nogle penge hurtigt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på renterne, der hurtigt kan løbe op. Derfor anbefales det, at sådanne lån kun bruges kortsigtet, og at man sørger for, at man har penge nok til at betale lånet tilbage inden for kort tid.

Der er altså flere muligheder, du kan benytte dig af, hvis du virkelig gerne vil af sted på din drømmerejse. Hvis du ikke har flere måneder til at spare op, kan du enten købe turen en smule billigere, end hvad den ellers ville koste, leje din bolig ud, imens du er ude og rejse eller måske låne nogle penge, hvis du ved, du har mulighed for at betale dem tilbage. God tur.

Senest ændret Søndag, 05 februar 2017 08:26

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.