På vej mod drømmeboligen

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Drømmeboligen kan finde ved at renovere den gamle bolig. Drømmeboligen kan finde ved at renovere den gamle bolig. Foto: JKE Design.

RENOVERING: Jesper og Janne boede i en årrække i Aarhus, men da uddannelserne var afsluttede ville de gerne tilbage til Ry og familien.

Parret fandt et hyggeligt, men forsømt landsted på en stor grund med en lille bæk og skøn natur.

I begyndelsen gik de med planer om nedrivning og nybyggeri. Alligevel valgte de til sidst at bevare de gode detaljer i huset og derfra skabe drømmeboligen.

Køkken bliver renoveret

koekken-design-jkeStuen og køkkenet er indrettet i et stort, smukt rum med synlige bjælker og rustikke murstensvægge. De giver en god kontrast til det kridthvide Siena køkken fra JKE Design.

Det er ikke verdens største køkken, men helt sikkert det mest hyggelige. Janne er ret vild med højskabene, der er indbyggede i en niche, hvor der tidligere var to ukurante skabe og et lille køleskab.

Køkkenet er fokuspunkt i hele huset, og det bliver flittigt brugt af alle familiens medlemmer - uanset, om der skal danses, spilles musik eller udtænkes nye planer for landejendommen.

Mange flere kunne nøjes med at renovere deres boliger og ikke mindst køkkener, da elementerne kan tilpasses de gamle huse.

Senest ændret Torsdag, 27 november 2014 09:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.