Gør terrassen forårsren

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En smuk terrasse øger husets værdi og giver mange gode timer. En smuk terrasse øger husets værdi og giver mange gode timer. Foto: Trip Trap.

PLEJE: En ren terrasse holder længere, og så er den mere sikker at gå på.

Selv de smukkeste træterrasser mærker vind og vejr og får med tiden en lidt trist grå og grøn overflade. Det er mos og alder, der gør sit indtog.

Med en gulvskrubbe kan mange husejere få det værste væk, og terrassen er igen betydeligt pænere, for nu kan man igen se åretegningerne i træet.

Gå sikkert på terrassen

Samtidig er en stor sidegevinst ved rengøringen, at terrassen nu er mere sikker.

En træoverflade, som er dækket med mos og alger, er nemlig betydeligt farligere i vådt og fugtigt vej, fordi væksterne bliver glatte. Samtidig holder mos og alger på fugten. Det skader træet, og risikoen for råd og svamp øges betydeligt.

Der findes forskellige midler, man kan bruge som rensemiddel til terrassen. Eksempelvis Trip Trap Møbel- og Terrasserens. Det fjerner og opløser begroninger og snavs. Samtidig skader det ikke planterne eller blomsterne omkring terrassen.

Pleje af træterrasse

En god pleje af terrassen er vigtig, og efter den grundige rengøring bør man give træet en olie. Her er der mange typer at vælge imellem, men Trip Trap Terrasseolie Eksklusiv er også her et godt bud.

Denne olie har nemlig et indbygget UV-filter, der beskytter træet mod solens ultraviolette stråler.

Den er rimelig let at arbejde med, så en forårsklargøring af terrassen kan sagtens være en familiebegivenhed.

Senest ændret Tirsdag, 07 april 2015 14:39

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.