Danskerne køber mere design

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi lever i et forbrugersamfund, hvor vi går mere op i livsstil og forbruger mere med tiden.

Mange har været glade for udenlandske designerbrands, men de seneste par år har kærligheden til danske designerbrands vokset. Nu genkender vi en masse ikoniske designermøbler i danske hjem, som egentlig er fra danske designerbrands.

Hvorfor designermøbler?

Når vi køber designerting, får vi en større tilfredsstillelse. I forbrugerkulturen i dag føler vi os til tider usikre, og med designerting kan man finde identitet og få tryghed. I dag er der større trang til at skille sig ud i mængden, og derfor investerer vi mere i designerting. Når vi køber klassikere og ikoniske ting, føler vi, at det er noget vi kan identificere os selv med. Hvis du også følger med bølgen, og vil købe lidt design til dit hjem, så kan du med fordel besøge Bolia, der har et bredt sortiment af designermøbler.

Sådan skiller dansk design sig ud

Dansk design er ikke kun populært herhjemme – Udlandet er også glade for danske designermøbler. De danske hjem inspirerer hinanden, men alligevel er der lidt forskel på, hvordan vi vælger at bo. Dansk design kan opleves at være klassisk, minimalistisk og funktionalistisk. Vi vil møbler man finder i bladene, møbler der har en historie og noget der har en speciel og dybere baggrund. Det danske moderne design har enkelthed i fokus og er stilfuldt. De enkle design gør, at designermøblerne er tidløse og kan kombineres med mange ting. Der er altid et godt og gennemtænkt koncept, og nye former og konstant flygtige farver er blandt kendetegn. Farvenuancerne kan også være gråtonede og simple. Dansk design er i mange menneskers øjne en rigtig god investering.

Designmøblernes superstjerner

Møbler fra Børge Morgensen, lamper fra Poul Henningsen og Verner Panton, stole fra Arne Jacobsen og Kaare Klint og sjove trædyr fra Kay Bojesen. Det er superstjerner, som er værd at investere i. Det er Piet Heins borde og Hans J. Wegners sofaborde.
De er alle sammen danske klassikere, som vi elsker at bekræfte. Vi vil have de gamle gode ikoniske ting, som er fra en tid, der er forbi. Vi kan altså lide at købe historie.

Derudover er der dansk design som Royal Copenhagen. Det er tallerkener og kopper som alle elsker at servere med. Kærligheden for den royalblå farve er stor. Georg Jensen er stor inden for køkkenudstyr, lysestager og smykker, og Ittala og Rosendahl er konger når der kommer til skåle og køkkenudstyr.

Vi elsker at købe genbrug i dansk design

Vi køber i langt højere grad brugt dansk design på sider som DBA. I de seneste par år har der været rekorder i antal af opslag på DBA. Danskerne køber gerne genbrug når det kommer til designermøbler. Det er med til at understrege, at vi synes det er både pengene og energien værd.

Senest ændret Torsdag, 14 november 2019 21:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.